Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice dostaly dardu v Chomýži


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhý celek tabulky z Velkých Heraltic vyrazil do Chomýže pouze s torzem sestavy a podle toho sobotní zápas vypadal. Domácí se zpočátku zahřívali, když Klement přímo z rohu zacinkal míčem o břevno. Ve 23. minutě se Klement převtělil do role nahrávače a Hudský nepříliš prudkou střelou otevřel skóre – 1:0. Vyrovnání viselo ve vzduchu při trestňáku Adama Rolného, jenže gólman Cocher předvedl velice spolehlivý zákrok. Udeřilo tedy na opačné straně. Hosté se před šestnáctkou dopustili kardinální chyby a Hudský trestal – 2:0. Jiskřičku naděje vzápětí vykřesal Piatkevič, který zúročil dobrou práci Miroslava Rolného a Zwardoně – 2:1. 

 

Chomýž však i nadále působila nebezpečnějším dojmem. V úvodu druhé půle Juchelka s Hudským rozezvonili tyčku. V 64. minutě už se domácí dočkali. Juchelka na hraně faulu obral o balon Zemborského a Zeman se nemýlil – 3:1. Velké Heraltice mohly reagovat po bratrské kombinaci Adama Rolného s Miroslavem Rolným, jenže Cocher skvěle zasáhl a dorážka Jiřího Otipka přeplachtila břevno prázdné kasy. Hosté pak definitivně odpadli po trefě Hudského, který se radoval z ceněného hattricku – 4:1.     



Sestavy


TJ Sokol Chomýž
J. Cocher [-] - T. Hudský [-] , D. Zeman [-] (82. J. Schindler [-] ) , P. Baczke [-] , L. Juchelka [-] (85. T. Vodička [-] ) , L. Klement [-] , D. Čevela [-] , T. Klement [-] , T. Moravec [-] , J. Urban [-] (70. J. Klement [-] ) , R. Kubík [-]

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - V. Šrek [-] , J. Otipka [-] (69. D. Klein [-] ) , M. Štěpán [-] , J. Otipka [-] , M. Rolný [-] , A. Rolný [-] , D. Zvardoň [-] , J. Piatkevič [-] , M. Zemborski [-] , D. Šimon [-]

ŽK: 38. P. Baczke .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - YEGHIAZARYAN Vachik, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.