1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veřovice padly s Brušperkem


Branky


0

Ani v posledním domácím utkání podzimu jsme nedokázali zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již před utkáním jsme věděli, že nás nebude čekat žádné lehké utkání. Ale abychom jsme od úvodu hráli proti dvanácti, respektive proti třinácti, tak to jsme opravdu nečekali. První šanci utkání jsme měli ale my a to hned v 5 min, po centru Radka Knybla zakončoval Dan Hrivňák nad bránu hostů. Na pravé straně zálohy se pokoušel Adam Gold dvakrát, třikrát probít přes hostujícího levého beka, ale ten ho vždy poslal k zemi. Píšťalka hlavního rozhodčího byla ale němá. Adam nakonec musel střídat kvůli oteklému a zkrvavenému kotníku. V 15 min bohužel na hraně šestnáctky musel za záchrannou brzdu zatáhnout Martin Černoch. Za zákrok byl oceněn žlutou kartou a hosté měli k dispozici přímý kop. I když první střelu Martin Fojtík ještě vyrazil, tak na následnou dorážku již neměl. Bohužel tady trochu zaspala naše obrana, protože si nepohlídala odražený míč – 0:1. Ve 28 min jsme sice vsítili branku po střele Radima Košelíka a následné dorážce Honzy Michálka, ale ta nebyla uznána pro jeho ofsajd. V 37 min zase zahrozili hosté z přímého kopu, ale Martin Fojtík střelu pokryl. Přece jsme se ale nakonec dočkali vyrovnání a to v 41 min. Martin Černoch si postavil míč na hranici dvaceti metrů a přes zeď trefil šibenici hostující brány – 1:1. Bohužel jsme nerozhodný výsledek do poločasu neudrželi. Hosté se zase v samotném závěru ujali vedení po našem nedůrazném bráněním ve vlastní šestnáctce a pro hostujícího hráče, který se ocitl sám před brankářem, již nebylo problém ho mezi nohama prostřelit - 1:2.

 

 Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme výsledek otočit. V 59 min měl šanci Dan Hrivňák, ale toho vychytal gólman. Dan se dostal opět do zakončení v 73 min po centru Radka Knybla, ale jeho hlavičku zlikvidoval opět hostující brankář. V této době jsme již hráli na tři obránce, do útoku se vysunul Martin Černoch. Ten měl také několik hlavičkových příležitostí k vyrovnání, ale vždy byl na místě brušperský brankář. Bohužel náš tlak v závěru utnul v 85 min gól na 1:3, kdy se hostům podařil brejk do naší obrany. Centr z pravé strany uklidil do prázdné brány hostující útočník a tím uzavřel účet tohoto zápasu.

 

zdroj: http://afcverovice.php5.cz/



Ohlasy k zápasu


AFC Veřovice
pro klubový web:: Toto utkání, a to hlavně v 1. poločase ovlivnilo rozhodování hlavního rozhodčího Podrackého a jeho asistenta Závodného a to v posuzování osobních soubojů. Nám byly karty udělovány jak na běžícím páse a hosté za stejné zákroky potrestáni nebyli. Tím pádem si mohl Brušperk mnohem více dovolit. Vrcholem objektivity bylo prohlášení pomezního Závodného k našim hráčům, že ať se vrátíme zpátky do Ženklavy, kdy patříme. Je jasné, co tím myslel. Soupeř dal tři góly, tak zaslouženě vyhrál, to je fakt. Ale s takovým chováním pomezního jsem se dlouho nesetkal.




Sestavy


AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - M. Hanko [-] , A. Gold [-] (48. L. Pítr [-] ) , M. Kupčák [-] , R. Knybel [-] , M. Adamec [-] , D. Hrivňák [-] , J. Valošek [-] , M. Černoch [-] , J. Michálek [-] (82. O. Fojtík [-] ) , R. Košelík [-]

SK Brušperk
M. Murín [-] - L. Kuba [-] , J. Vančo [-] , P. Zajac [-] (83. V. Šalamon [-] ) , P. Karlík [-] - V. Šimon [-] (46. D. Kroupa [-] ) , D. Laryš [-] , D. Coufal [-] , J. Blahut [-] , D. Kornak [-] - F. Chrašč [-]

ŽK: 14. M. Černoch , 23. M. Kupčák , 39. D. Hrivňák , 41. O. Fojtík , 62. R. Knybel , 76. R. Košelík , 90. J. Valošek - 40. D. Coufal , 79. J. Blahut .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - ZÁVODNÝ Vít, BRABEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.