1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dorozlo rozhodl v nastavení


Branky


0

V dalším domácím mistrovském utkání byl soupeřem Baníku Brušperk. Baníkovci šli vzhledem k postavení obou týmů v tabulce do utkání jako favorité. Zápas příliš vzrušení a fotbalové podívané nenabídl, v prvním poločase bylo k vidění zajímavých akcí pomálu. Oba týmy se trápily v rozehrávce, nevýrazný výkon Baník podtrhl, když Klus neproměnil pokutový kop. Baník však ve druhém poločase v závěru svého soupeře zatlačil a vysvobození přišlo, ale až v nastaveném čase, kdy se parádně trefil David Dorozlo a díky této trefě zajistil svému týmů další tři body. Baníkovci tak zvítězili po třetí v řadě a s plným počtem bodů se drží na prvním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi atraktivní duel se dal očekávat v Albrechticích, kde přijel kvalitní soupeř z Brušperku. Na branky velmi chudé utkání nakonec zvládli při infarktovém závěru lépe domácí a zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem.

Začátek utkání byl spíše opatrný. Do první větší šance se dostal ve 20. minutě albrechtický Antonín Chumchal, který odražený balón poslal přímo z voleje na bránu, ale s ním si hostující brankář Murín poradil a vyrazil jej na roh. Ve 22. minutě se už všichni domácí příznivci začali radovat, ale marně. Zakončující Lukáš Vagner totiž byl v ofsajdovém postavení, a tak branka nemohla být uznána. Ve 35. minutě byla nařízena penalta ve prospěch Baníku po faulu na Jaroslava Goje, ale Jindřich Klus ji trestuhodně neproměnil. Nakonec to mohli být hosté, kteří se dostali na konci prvního poločasu po chybě ve středové řadě Albrechtic do brejku. Aktivně hrající Jakub Bogdan dokázal i přes křeč v pravé noze přihrát před branku na svého spoluhráče, ten však nedokázal trefit branku.



 

Na začátku druhého poločasu, v 52. minutě se ve vyložené šanci ocitl hostující Daniel Laryš, ale branku v gólové situaci nečekaně přestřelil. V 56. minutě se zjevil brušperský Filip Chrašč sám před brankářem Hekerou a měl poměrně jednoduchou pozici. Ovšem Hekeru, který v daný moment seděl na zemi, nedokázal k údivu všech přítomných překonat a poslal střelu přímo do náruče strážce domácí svatyně. Osmdesátá minuta přinesla podobně překvapivou situaci, avšak na straně Albrechtic. Jindřich Klus byl naprosto sám před brankářem Murínem, ale místo toho aby se jej ve fotbalové hantýrce zeptal "kam to chceš", vystřelil pouze do tyče. Rozhodnutí si tak Baník nechal až na samotný závěr utkání. Konkrétně se o něj postaral David Dorozlo, který v nastaveném čase, v 91. minutě, vymetl šibenici brušperské branky a stanovil tak konečný stav utkání na - 1:0.

Více zde: http://www.fkbanikalbrechtice.cz/products/nic-pro-kardiaky-dorozlo-v-zaveru-zaridil-tesne-vitezstvi-banik-albrechtice-brusperk-1-0/



Sestavy


FK Baník Albrechtice
A. Hekera [-] - A. Věčorek [-] , J. Hovůrka [-] , J. Klus [-] , J. Goj [-] (70. M. Enenkel [-] ) , T. Izaiáš [-] (58. J. Kociolek [-] ) , D. Dorozlo [-] , D. Žyla [-] (61. J. Kociolek [-] ) , M. Korzeniowski [-] , L. Vagner [-] , A. Chumchal [-]

SK Brušperk
M. Murín [-] - D. Folta [-] , P. Zajac [-] , D. Coufal [-] , V. Šot [-] - J. Vančo [-] , M. Vojtek [-] (87. M. Richtár [-] ) , J. Blahut [-] (62. D. Kornak [-] ) , D. Laryš [-] - J. Bogdan [-] (46. V. Šimon [-] ) , F. Chrašč [-] (58. J. Sáblík [-] )

ŽK: 91. D. Dorozlo - 35. M. Murín , 60. P. Zajac .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - VIDLIČKA Daniel, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.