1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maceček zajistil Dobré výhru dvěma góly


Branky


0

V dalším venkovním utkání jsme zajížděli na půdu Bystřice, která v prvním kole nastřílela Petřvaldu úctyhodných devět branek a v kole druhém smolně prohrála v Brušperku po vlastním gólu v nastaveném čase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první vážnější šance jsme se dostali už v páté minutě. Papřok vybojoval míč, centrem vybídnul k zakončení Macečka, ten minul a k odraženému míči se dostal Gryžboň, bohužel slabě zakončil. V jedenácté minutě přenesl těžiště hry výborným pasem na Damka Pietroszek. K míči se dostal Maceček, který zklepnul Platošovi. Jeho střela mířící do šibenice, ale neměla potřebnou razanci a gólman domácích ji vyrazil na roh. V sedmadvacáté minutě jsme se dočkali první branky zápasu. Po autovém vhazování Damka centroval do vápna Šmahaj. V něm se skvěle prosadil hlavou Maceček – 0:1. V čtyřicáté minutě se vyznamenal v naší bráně Lužný. Střelu skrytou v chumlu hráčů reflexně vyrazil mimo tři tyče. 

 

Druhou půl jsme začali výborně. V sedmačtyřicáté minutě, po krásné kombinaci Damka s Papřokem, zakončoval ranou z dvaceti metrů do břevna Maceček. Ve dvaapadesáté minutě vyslal Platoš do samostatného úniku Gryžboně. Na brankáře Bystřice ale nevyzrál. Poté začali otěže utkání přebírat domácí, kteří drželi míč častěji na svých kopačkách a dostávali nás pod tlak. A v sedmašedesáté minutě se dočkali zaslouženého vyrovnání. Kantor napřáhnul z pětadvaceti metrů a svou ranou pod víko nedal Lužnému šanci – 1:1. I po vstřelené brance drželi míč častěji domácí a my hrozili především z brejků. Žádná vyložená šance už ovšem nepřišla. Až v devadesáté minutě. Po dlouhém nákopu Pietroszka do vápna se po závaru nejlépe zorientoval Maceček a rozhodnul o našem vítězství – 1:2.

 

zdroj text:http://www.sokoldobra.cz/



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - D. Zoubek [-] , J. Rusz [-] , M. Teofil [-] - F. Buryan [-] , J. Čmiel [-] , D. Kantor [-] , M. Sniegoň [-] (46. B. Gajdzica [-] ) , M. Samek [-] - J. Staniek [-] (79. D. Mustabašič [-] ) , T. Kisza [-] -

TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] - K. Maceček [-] , L. Papřok [-] , O. Gryžboň [-] (82. P. Malchárek [-] ) , P. Platoš [-] (87. J. Gryžboň [-] ) , J. Filipčík [-] , D. Damek [-] (56. P. Rajnoch [-] ) , M. Pietroszek [-] , V. Figura [-] , M. Šebestík [-] , D. Šmahaj [-]

ŽK: 55. M. Samek , 81. B. Gajdzica - 62. P. Platoš , 79. J. Filipčík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HAM Tomáš - BEBENEK Petr, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.