1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník lídra tabulky nepřetlačil, se Starým Městem prohrál 1:3


Branky


0

V rámci posledního podzimního mistrovského utkání 1. A třídy skupiny B přivítal Baník na svém hřišti Staré Město u Frýdku - Místku. Staré Město vyhlásilo před sezonou cíl - postup do krajského přeboru, za kterým si tým trenéra Petr Němce jasně jde. V dosavadních utkáních jen dvakrát prohrálo. Naopak Baník šel do utkání odčinit ztrátu z Bystřice z minulého kola. Zápas, který se hrál za velmi chladného a deštivého počasí, byl prakticky spíše remízový, jenže Staré Město se dvakrát v prvním poločase prosadilo a ani branka Honzy Kociolka ze 44. minuty Baníku nepomohla, jelikož hosté proměnili ve druhém poločase pokutový kop a opět vedli o dvě branky. Baník se tak prosadil ze svých šancí jen jednou. To Staré Město v docela vyrovnaném utkání prokázalo proč je na prvním místě a Baníkovci tak v závěrečném utkání podzimní části lídrovi tabulky podlehli 1:3.

Více zde: http://www.fkbanikalbrechtice.cz/products/banik-lidra-tabulky-nepretlacil-se-starym-mestem-prohral-1-3/

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


FK Baník Albrechtice
K. Směták [-] - J. Hovůrka [-] , J. Klus [-] , A. Chumchal [-] (69. J. Kociolek [-] ) , D. Žyla [-] , M. Korzeniowski [-] , J. Kociolek [-] , L. Vagner [-] , A. Věčorek [-] , O. Čoček [-] (80. M. Kulhánek [-] ) , J. Goj [-] (80. P. Pasz [-] )

První SC Staré Město
A. Střalka [-] - T. Němec [-] , P. Štěrba [-] , O. Rudel [-] (87. J. Birčák [-] ) , K. Střalka [-] , V. Smilowski [-] , M. Sušovský [-] , P. Glembek [-] (85. P. Němec [-] ) , D. Papaj [-] , L. Slota [-] (78. T. Kozel [-] ) , J. Birčák [-]

ŽK: 28. J. Hovůrka , 54. K. Směták , 77. O. Čoček - 50. D. Papaj , 70. O. Rudel , 74. K. Střalka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KARAS Michal - JUŘIČKA Jiří, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.