Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyně přetlačila Hlubinu


Branky


0

Na poslední zápas podzimní části zavítala do JZD arény velmi slušná divácká kulisa, za což vděčíme také hojnému počtu hostujících fanoušků. Předvedená hra však musela potěšit všechny přihlížející, jelikož se jednalo asi o nejlepší zápas, který Datyňští odehráli v podzimní části. Hosté nepřijeli do Datyně bránit a i to přispělo k tomu, že byl viděn fotbal "nahoru dolů"

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Datyňští na fotbalového soupeře vletěli v novém rozestavení 3-5-2 a od úvodu neslo ovoce, hosté pod tlakem dělali chyby a z toho jsme těžili, šance měli Baláž, Kubiena, Miczka, ale ujala se až krásná akce ze strany, kdy Stebel odcentroval a Kubiena na zadní tyči zavěsil pod břevno (1:0). Hosté se po půlhodince otřepali z tlaku a začali kombinovat i na velmi těžkém terénu a podařilo se jim srovnat, Kaduch dal více prostoru Schmutzovi, který hlavičkou přeloboval Vasilka (1:1). 

 

 Druhé dějství začalo opět svižnými akcemi, hrál se tvrdý, ale nezákeřný fotbal a to se líbilo i velmi hlasitým fanouškům. Datyňští dostali šanci zahrávat velmi slibnou standardní situaci, k míči se postavil Tomašák a přízemní střelou obstřelil zeď i brankáře (2:1). Hostům se však záhy povedlo na druhé straně totéž, do míče se opřel Krčmařík a míč skončil pod břevnem Vasilkovy brány (2:2). Vítězná branka přišla v 65.minutě po obvyklé akci, Kubiena vhodil dlouhý aut, Dolák lehce hlavičkou prodloužil a na zadní tyči stál Baláž, který opět ránou pod břevno rozhodl utkání (3:2). Datyňští se tak rozloučili s podzimní částí velice atraktivním fotbalem s vítězným koncem. Později přidáme tabulku soutěže, ve které jsme na velice lichotivém 2.místě.

 

zdroj: TJ Dolní Datyně - facebook



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - T. Kaduch [-] (90. A. Kučera [-] ) , L. Stebel [-] , J. Dolák [-] , V. Neuman [-] , P. Kubiena [-] (85. M. Ondruš [-] ) , T. Wojtyna [-] , R. Baláž [-] (88. Y. Batiha [-] ) , R. Miczka [-] , R. Pištěk [-] (39. O. Kulhánek [-] ) , P. Tomašák [-]

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - D. Fojtášek [-] , A. Hubeňák [-] , P. Petrov [-] , O. Klíma [-] , O. Hyrník [-] , M. Sasko [-] (56. M. Blokša [-] ) , J. Skýba [-] (37. J. Schmutz [-] ) , L. Bartoš [-] , V. Olšovský [-] (83. J. Cinik [-] ) , J. Krčmařík [-]

ŽK: 24. P. Tomašák , 45. J. Dolák , 49. R. Baláž - 45. J. Krčmařík , 48. M. Sasko , 68. O. Klíma , 91. O. Hyrník .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: HAM Tomáš - LAŠTUVKA Petr, GLOMB Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.