Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice slízly doma debakl


Branky


0

Kravaře si celkem bez problémů poradily s Bohuuslavicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice zůstávají ukotveny na dně tabulky, protože doma schytaly pořádný debakl od Kravař. Hosté zažili snový vstup do zápasu, neboť se radovali hned v 1. minutě. Domácí Jakub Štefek nechtěně namazal Hanusovi, který zatáhl míč do šestnáctky a ideálně nabil Konecznému – 0:1. Bohuslavice ještě nepropadaly panice, když se dral dvakrát do šance Radim Kocián, jenže měl značně zamlžená mířidla. Kravaře pojistily své vedení ve 36. minutě. Sabo převzal balon od Jaroše, prošel jako nůž máslem domácí defenzivou a zvýšil na 0:2. 

 

Krátce po přestávce sice Jaroš zazdil sólový nájezd, ale hosty to nemuselo příliš mrzet. V 53. minutě si totiž Vitásek naběhl na centr Lavroviče a nekompromisně zavěsil míč pod břevno – 0:3. O chvíli později cpal balon do vápna kravařský Czerný, Jaroš ho posunul Sabovi a ten zdvojnásobil svůj střelecký účet – 0:4. Až poté se dostaly ke slovu Bohuslavice, když Cigán ve skluzu zužitkoval centr Tomáše Štefka – 1:4. Zanedlouho ovšem Hanus vymyslel skvostný pas na Czerného, který šikovně vymetl horní růžek domácí klece – 1:5. Namlsaní hosté mohli přidat ještě další trefy, jenže Jaroše, Lavroviče anebo Pavelka vychytal gólman Gross.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
Daniel Buhla, trenér Bohuslavic: : Soupeř hrál jako o život, zatím u nás to spoustu kluků odflákla. Někteří z nich porušili před zápasem životosprávu, což bylo na hřišti vidět. Přístup mužstva k utkání se mi vůbec nelíbil a vlastně od první minuty jsme za Kravařemi zaostávali. Navíc jsme se nevyvarovali zbytečných chyb. Kdybychom neměli v brance Grosse, tak jsme prohráli dvouciferným rozdílem.

Městský FK Kravaře
Karel Štěpán, trenér Kravař:: Klukům jsme před zápasem říkali, že se hraje o šest bodů a naštěstí k tomu přistoupili zodpovědně. Hodně se nám povedl začátek, když jsme se rychle ujali vedení. V předchozích zápasech jsme vždycky inkasovali jako první, takže teď se to konečně obrátilo. Z kluků spadla nervozita, bylo vidět, že mají do fotbalu velkou chuť. Byli jsme mnohem běhavější než domácí. Klidně jsme mohli zvítězit ještě vyšším rozdílem.



Sestavy


SK Bohuslavice
J. Gross [-] - M. Strýček [-] , M. Sebrala [-] , P. Kocián [-] , T. Horsinka [-] , V. Mička [-] (46. P. Cigán [-] ) , J. Štefek [-] (58. T. Těžký [-] ) , D. Štefek [-] , R. Kocián [-] , R. Dihel [-] (74. P. Štefek [-] ) , T. Štefek [-] (61. J. Vitásek [-] )

Městský FK Kravaře
R. Šupola [-] - D. Vitásek [-] (75. J. Kučerák [-] ) , V. Klösel [-] , J. Gattnar [-] (68. D. Peterek [-] ) , M. Sabo [-] (74. M. Pavelek [-] ) , M. Žídek [-] - S. Lavrovič [-] , V. Koneczný [-] - J. Jaroš [-] (61. M. Czerný [-] ) , T. Seibert [-] , M. Hanus [-] -

ŽK: 19. T. Štefek , 29. R. Kocián , 39. J. Štefek - 90. S. Lavrovič .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - JANTOŠ Pavol, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.