Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře konečně vyhrály


Branky


21. M. Sabo , 30. T. Seibert (p.) , 57. V. Koneczný , 83. S. Lavrovič - 5. K. Krása , 16. K. Krása , 54. M. Jurečka
0

Kravaře po dlouhé době naplno bodovaly, když rozhodující trefu vsítily sedm minut před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní střetnutí mezi Kravaře a Vítkovem mělo nadprůměrnou úroveň. Zpočátku se činili hlavně hosté, kteří si brzy vytvořili dvoubrankový náskok. Hned ve 4. minutě doklepával balon zblízka do sítě Krása – 0:1. O necelou čtvrthodinku později si Krása střihl gólové repete, když zúročil vynikající práci Jurečky – 0:2. Na domácí ekipu by v tu chvíli vsadili pouze odvážlivci, jenže Štěpánovi hoši ukázali velký charakter. Čerstvou krev do žil jim vlila 21. minuta. Seibert vydláždil typickou českou uličku pro Saba, který zaznamenal trefu naděje – 1:2. Poté navíc gólman Richter sejmul ve vápně Jaroše a Seibert zachoval při penaltě pevné nervy – 2:2. Kravaře se hnaly za úplným obratem, jenže Klösel orazítkoval pouze tyčku. 

 

Po přestávce pohladili brankovou konstrukci i jeho týmoví kolegové Seibert se Sabem. Vítkov se naposledy prosadil v 54. minutě, když Černín přesprintoval své strážce a Jurečka procedil balon pod tělem gólmana Šupoly – 2:3. Domácí však ručník do ringu neházeli. Za další tři minuty kopal Klösel z půlky standardku, Seibert prodloužil míč za sebe a hlavičkující Seibert opět srovnal účty – 3:3. Kravaře pak ze sebe vymáčkly poslední zbytky sil, jenže Jaroš zahodil obrovskou tutovku. Když už se schylovalo k remíze, tak vzal zodpovědnost na svá bedra domácí Lavrovič a po hezké individuální akci rozburácel ochozy – 4:3. Domácí získali cenné tři body, díky nimž se vzdálili nelítostným spárům sestupu.



Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Karel Štěpán, trenér Kravař: Konečně jsme to zlomili, i když tradičně jsme prospali začátek a vypadalo to s námi dost bledě. Potom jsme měli štěstí, že nás asi Vítkov trošku podcenil. Povedlo se nám vrátit se zpět do zápasu a nakonec jsme vydřeli důležité vítězství. Kluky chci pochválit, protože jsme hráli o všechno. Mužstvo ukázalo velký charakter, když se nepoložilo ani za nepříznivého stavu.

TJ Vítkov
Miloš Grepl, asistent trenéra Vítkova: Začátek nám vyšel, když jsme se brzy ujali dvoubrankového vedení. Soupeře jsme zaskočili naší aktivitou a vypadalo to, že vyhrajeme nejméně 5:0. Pak jsme ovšem nepochopitelně polevili, čehož Kravaře samozřejmě polevily. Ve zbytku utkání už jsme se téměř k ničemu nedostali. Jde o naprosto zbytečnou ztrátu. Mysleli jsme si, že to přijde samo. Ještě více mě mrzí zranění Lukáše Dohnálka, který si zlomil ruku.



Sestavy


Městský FK Kravaře
R. Šupola [-] - M. Žídek [-] , M. Sabo [-] , V. Klösel [-] , D. Vitásek [-] , J. Gattnar [-] - V. Koneczný [-] (70. M. Pavelek [-] ) , V. Trušina [-] , S. Lavrovič [-] - T. Seibert [-] (90. D. Peterek [-] ) , J. Jaroš [-] (63. M. Hanus [-] )

TJ Vítkov
D. Richter [-] - M. Jurečka [-] , L. Ječmének [-] , J. Dohnálek [-] (67. L. Chalupa [-] ) , O. Kalivoda [-] , L. Pavlíček [-] , J. Černín [-] , K. Špok [-] , L. Dohnálek [-] , M. Mikulenka [-] (42. T. Černoch [-] ) , K. Krása [-]

Počet diváků: 187. Rozhodčí: VIŠŇOVSKÝ Zdeněk - ŠPIČÁK Zbyněk, TILKERIDIS Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.