Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase plném obratu vydřely výhru Loučky


0

Krásné Loučky v divoké přestřelce porazily Darkovičky. Do přestávky dala obě mužstva po dvou brankách. Po přestávce daly Loučky dvě a Darkovičky pouze jednu branku, což vedlo k výhře Louček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky se po víkendovém duelu v Krásných Loučkách mohou zlobit pouze samy na sebe, protože soupeři doslova darovaly tři body. Domácí vtrhli na trávník jako lavina, když hned ve 4. minutě vyšachovali hostující defenzivu a Šmíd se zblízka nemýlil – 1:0. Hned poté posadil Kremzer perfektní centr na hlavu Felgenträgera, jenže útočník Darkoviček mířil těsně vedle. Vyrovnání tedy přivála až 10. minuta. Nestárnoucí Buchvaldek napřáhl z pětadvaceti metrů a nechytatelnou dělovku vměstnal ukázkově pod břevno – 1:1. O necelou čtvrthodinku později se Buchvaldek převtělil do role nahrávače, když při rohu načechral míč na Felgenträgera a ten složil úspěšný střelecký reparát – 1:2. Pak ovšem začali hosté kupit chybu za chybou. Nedůslednost Kabicha potrestal ještě před přestávkou Šmíd, který stanovil poločasové skóre 2:2. 

 

Darkovičky reagovaly v 53. minutě. Po centru Lomozníka protáhl Kremzer gólmana Petra a dorážející Felgenträger pohodlně napnul síť – 2:3. O vyrovnání se pak postaral nikým nehlídaný Cudrák – 3:3. O osudu sobotního střetnutí definitivně rozhodla 68. minuta. Uvnitř šestnáctky osvědčil důraz domácí Lalák, brankář Varga si vybral slabší chvilku a Krásné Loučky mohly slavit důležité vítězství 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí mužstva): Konečně jsme vyhráli, i když jsme zase neproměňovali šance a hosté do čeho kopli, tak jim to tam spadlo. Na začátku padla rychlá branka, když se poprvé za Krásné Loučky trefil Šmíd. Poté hosté rychle vyrovnali a otočili skóre. Na to jsme reagovali krásnou střelou Šmída, která zaplula do brány. Po přestávce nás hosté lehce zatlačili a dali branku na 3:2. Krásnou střelou z dálky vyrovnával Cudrák. A poté se nám podařilo zápas otočit, kdy po pěkné akci vstřelil gól Jiří Lalák. Poté jsme již gól neobdrželi, protože naše obrana fungovala do konce zápasu bezchybně v čele s veteránem Kozákem, který se vrátil do sestavy.

FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: Zápas se mi velice těžce hodnotí. Pořád se z toho nemůžu dostat, protože když venku vstřelíte tři góly, tak prostě musíte vyhrát. Tentokrát bohužel rozhodly obrovské hrubky naší obrany. Občas to vypadalo, že si jen tak hrajeme někde doma na dvorku. Dařit se vždycky nemusí, ale bohužel nám chybělo i potřebné nasazení. Nejvíce bojoval veterán Buchvaldek.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Petr [-] - O. Šmíd [-] (78. M. Mylek [-] ) , J. Lalák [-] , J. Dankovič [-] , J. Košárek [-] , R. Choma [-] , L. Chlopčík [-] , M. Cudrák [-] , P. Malinovský [-] , L. Česlík [-] (46. J. Fiurášek [-] ) , R. Kozák [-]

FK Darkovičky
P. Varga [-] - A. Felgenträger [-] , K. Lomozník [-] (66. O. Diviš [-] ) , P. Kremzer [-] , P. Buchvaldek [-] , P. Turanský [-] (74. M. Duda [-] ) , R. Wicker [-] , T. Kabich [-] , D. Strachota [-] , P. Adamčík [-] (77. M. Gai [-] ) , L. Lindovský [-]

Počet diváků: 66. Rozhodčí: KARAS Michal - LAŠTUVKA Petr, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.