0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 10:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru zajistil hostům Heider


Branky


0

Štěpánkovice si odvážejí domů tři body, díky brance, kterou vstřelily těsně před odchodem na přestávkovou pauzu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní duel mezi Mokrými Lazci a Štěpánkovicemi přinesl nefalšovanou fotbalovou holomajznu. Na hrbolatém terénu se obě mužstva uchýlila k bezduchému nakopávání, které jen výjimečně narušila pěkná kombinační akce. Domácím scházela řada stálic základní sestavy, což se negativně podepsalo na jejich výkonu. V prvním poločase se střelecky osmělil pouze kapitán Žurek, jenže dalekonosným pokusem nemohl gólmana Lefendu zaskočit. Hostující družina cenila zuby trošku častěji. Ve 33. minutě si po autovém vhazování Nováka odstavil Harazim tělem svého strážce, ale zhruba z deseti metrů pálil kousek vedle. Tři minuty před přestávkou už borci ze Štěpánkovic slavili. Heider se postavil k trestňáku, bránící Hiemer se osudně ohnul ve zdi a gólman Šehovič propustil skákavou ránu za svá záda – 0:1. 

 

Na časomíře potom naběhla 58. minuta, když mohli hosté přidat potřebnou pojistku. Liška se zjevil úplně sám před Šehovičem, jenže brankář s bosenskými kořeny se vyznamenal. Mokré Lazce se v závěru snažily alespoň vyrovnat. Vytoužené remíze se ocitly nejblíže při standardce Lesniaka, pohotový volej Žurka ovšem směřoval mimo tři tyče. Bez Půdy, Galvase, Šindeláře anebo Košňovského tak domácí před svými fanoušky padli.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, kapitán Mokrých Lazců: Podle mého názoru šlo o vyloženě remízový zápas. Fotbal to nebyl moc kvalitní, spíše se na to nedalo dívat. Ani jedno mužstvo si nevytvořili nějaké vyložené šance. Nakonec rozhodla standardní situace, při které jsme udělali hloupou chybu. Dost doplácíme na to, že mám hodně hráčů zraněných. Absence Půdy, Galvase, Šindeláře anebo Košňovského jde poznat.

TJ Sokol Štěpánkovice
Jindřich Harazim, trenér Štěpánkovic: Bylo to taková holomajzna. Na tvrdém a drnovitém hřišti se fotbal moc hrát nedal. Těmto těžkým podmínkám jsme přizpůsobili naši taktiku, když jsme hru založili hlavně na bojovnosti. Myslím si, že jsme byli o ten gól lepší, protože jsme si vytvořili více šancí. Soupeř hrozil pouze ze skrumáží. Získali jsme strašně důležité tři body.



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - Z. Říman [-] , R. Lesniak [-] , J. Garba [-] - D. Líbař [-] , F. Kakai [-] , A. Hiemer [-] - J. Žurek [-] , M. Wicki [-] - P. Ciminga [-] , M. Ehigiamusoe [-] (63. A. Novák [-] )

TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - P. Grygarčík [-] , D. Novák [-] , J. Smažík [-] , D. Kožušník [-] (83. D. Tomíček [-] ) , J. Dluhoš [-] (76. L. Kufka [-] ) , J. Tomíček [-] , D. Harazim [-] (79. M. Grigarčík [-] ) , A. Schwalbe [-] (89. J. Machala [-] ) , M. Liška [-] , R. Heider [-]

ŽK: 54. F. Kakai - 81. D. Kožušník .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - KRIŠTOF Adam, PŘEČEK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.