3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice zaskočily Kravaře


Branky


19. A. Schwalbe , 21. D. Harazim , 32. M. Liška (p.) - 9. J. Jaroš , 55. M. Hanus
0

Domácí družina vedla po první půli o dvě branky. Kravaře už dokázaly jen snížit v úvodu druhého dějství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělnímu prajzskému derby mezi Štěpánkovicemi a Kravařemi nechybělo skoro nic. Natěšení fanoušci viděli pět gólů, penaltu, obrovské individuální chyby a sporné verdikty rozhodčích. Hosté předvedli raketový vstup do zápasu, když Hanus vydláždil typickou českou uličku pro Jaroše a ten zachoval pevné nervy – 0:1. Potom se však Kravaře dopustily kardinálních hrubek. Nejšťastnější den neměl především kapitán Koneczný, jehož špatnou rozehrávku vystihl Harazim a okamžitě vyslal Schwalbeho do samostatného nájezdu – 1:1. O pár vteřin později Koneczný znovu selhal, když se nechal připravit o balon Harazimem, který pak obešel i gólmana Šupolu a z ostrého úhlu neomylně zavěsil – 2:1. A do třetice všeho špatného Koneczný. Ve 32. minutě podskočil dlouhý aut, Vitásek následně sejmul ve vápně Harazima a pískala se penalta. K pokutovému kopu přikráčel Liška a nezaváhal – 3:1. Čtvrtý hřebíček do kravařské rakve mohl zatlouct Schwalbe, který obrovskou bombou málem zbořil břevno.

 

Deset minut po přestávce ale hosté zdramatizovali vývoj utkání. Seibert utekl po levém křídle a Hanus hlavičkoval přesně k bližší tyči – 3:2. Poté se svěřenci trenéra Štěpána opakovaně dožadovali penalty, jenže sudí Krištof zákroky na Jaroše nevyhodnotil jako nedovolené. Štěpánkovice se snažily pojistit své vedení při nebezpečných únicích Harazima, ale skóre už se neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Jindřich Harazim, trenér Štěpánkovic: Derby mělo skvělou atmosféru a bylo správně vyhecované. Před mužstvem tentokrát musím smeknout klobouk, protože výborně plnilo taktické pokyny. Kluci se znovu přesvědčili, že když budou bojovat, tak mohou porazit prakticky kohokoliv. Kravaře sice častěji kontrolovaly balon, ale udělaly více chyb, což rozhodlo. Se třemi body jsem hodně spokojený.

Městský FK Kravaře
Karel Štěpán, trenér Kravař: Zase jsme se porazili sami, protože jsme udělali naprosto zbytečné chyby, po nichž jsme inkasovali tři hloupé góly. Defenziva si počínala velice špatně, když se opět ukázalo, jak moc nám vzadu chybí stoper Klosel. Navíc jsme hráli proti čtrnácti lidem. Hlavně po přestávce jsme měli hru pod kontrolou, ale rozhodčí nás nepustili vůbec k ničemu, když nám upřeli i dvě penalty.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - M. Liška [-] , P. Grygarčík [-] , D. Novák [-] , D. Tomíček [-] , R. Heider [-] , J. Tomíček [-] (83. D. Kožušník [-] ) , D. Harazim [-] (80. M. Grigarčík [-] ) , A. Schwalbe [-] (89. J. Machala [-] ) , D. Benek [-] , J. Smažík [-]

Městský FK Kravaře
R. Šupola [-] - J. Kučerák [-] , M. Sabo [-] , D. Vitásek [-] (40. M. Pavelek [-] ) , D. Peterek [-] - V. Koneczný [-] (40. V. Trušina [-] ) , M. Žídek [-] , E. Peterek [-] (55. T. Seibert [-] ) , S. Lavrovič [-] - M. Hanus [-] (83. M. Czerný [-] ) , J. Jaroš [-]

ŽK: 65. D. Harazim , 71. D. Novák - 45. M. Žídek , 54. E. Peterek , 79. M. Sabo .
Počet diváků: 530. Rozhodčí: KRIŠTOF Adam - FAJKUS Josef, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.