2:2
(0:1)
8. M. Mikulenka (vl.)
73. M. Sebrala
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov dohnal ztrátu v samém závěru


Branky


81. J. Černín , 90. J. Černín - 8. M. Mikulenka (vl.) , 73. M. Sebrala
0

Bohuslavice ještě deset minut před koncem vedly o dvě branky. Vítkov skvělým finišem zachránil aspoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O překvapení víkendového kola I. A třídy se postarali borci z Bohuslavic, kteří na horké půdě Vítkova vyválčili bod, když ještě několik vteřin před závěrečným hvizdem drželi šokující vedení. Domácí začali tušit průšvih od 8. minuty, protože si Mikulenka po centru Tomáše Štefka vsítil smolného vlastence – 0:1. Vítkov okamžitě přeřadil na vyšší rychlostní stupeň, jenže Pavlíčka okradl o gól obětavý Joško, který mu v hodině dvanácté skočil do střely. Poté šli domácí do nadějného přečíslení, jenže Jurečka po akci Ječménka s Černínem v klíčovém momentu promáchl. Těsně před přestávkou na sebe upozornili hosté. Tomáš Štefek se vydal odvážně dopředu a Radim Kocián z pětky orazítkoval břevno.

 

Slibnou příležitost zahodil Radim Kocián i ve druhém dějství, když si vylámal zuby na brankáři Richterovi. Bohuslavice složily úspěšný střelecký reparát v 73. minutě. Sebrala napřáhl z dálky a balon se zastavil až v šibenici – 0:2. Vítkov ovšem neházel flintu do žita. Trestňák Jurečky ještě hosty nezneklidnil. V 81. minutě ale Ječmének posunul míč na Pavlíčka, jehož přetažený centr podskočil Dihel a Černín předvedl nádherný volej – 1:2. Bohuslavicím se pak stal osudným nastavený čas. Špok dopravil balon do nepřehledné skrumáže, kde se Černín cítil jako ryba ve vodě a zařídil výslednou remízu 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Miloš Grepl, asistent trenéra Vítkova: Začátek zápasu se nám nepovedl, když jsme si hned vsítili vlastence. Ani potom se nám moc nedařilo. Hosté výborně bránili, přesto jsme si vypracovali několik dobrých šancí. Hrozili jsme ze standardek i normálně ze hry, ale opět jsme se střelecky trápili. Nakonec jsme byli rádi, že jsme v závěru alespoň vyrovnali. Bylo to divné utkání.

SK Bohuslavice
Daniel Buhla, trenér Bohuslavic: Před zápasem bychom bod určitě brali. Když ale vedete ještě deset minut před koncem o dva góly, tak musíte cítit zklamání. V závěru jsme bohužel podlehli vypjaté atmosféře. Musím ovšem říct, že mě domácí docela zklamali. My jsme se zatáhli a Vítkov vůbec nevěděl, co má hrát. Podle mého názoru jsme ztratili dva body.



Sestavy



SK Bohuslavice
J. Gross [-] - M. Sebrala [-] , T. Štefek [-] , R. Heiduk [-] (89. T. Těžký [-] ) , D. Štefek [-] (86. P. Štefek [-] ) , R. Kocián [-] , R. Dihel [-] , M. Strýček [-] , P. Joško [-] , T. Horsinka [-] , D. Kotzur [-]

ŽK: 50. J. Černín - 75. D. Kotzur .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: TILKERIDIS Nikolas - YEGHIAZARYAN Vachik, ŠUJAN Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.