Ludgeřovice poskočily do čela soutěže


Branky


0

Hosté šly krátce po prvním poločase do vedení, ale Ludgeřovice čtyřmi góly zvrátily výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ludgeřovice do písmenka naplňují pozici černého koně soutěže. V prvním poločase toho však nováček I. A třídy na trávníku moc nepředvedl. Za zmínku stála pouze kombinace Klose s Pěntkou, který se ale teprve zastřeloval. Jakubčovice hrozily převážně z nebezpečných brejků, jenže Ďurica v ojedinělé šanci ztroskotal na gólmanovi Hájkovi. 

 

Vše podstatné se tedy událo až po přestávce. V 53. minutě opět zakončoval Ďurica, Hájek sice vytlačil míč reflexivně na břevno, ale poté už balon skočil za brankovou čáru – 0:1. Domácí přispěchali s odpovědí za dalších deset minut. Stepek našel uvnitř šestnáctky Pěntku a ten hlavičkoval přesně k bližší tyči – 1:1. Hosté si mohli vzít vedení zpátky při tutovce Ďurici, jenže Hájek zázračně zachránil. Ludgeřovice postupem času zesilovaly svůj nápor, který gólově vyjádřily v závěrečné desetiminutovce. O rozdílovou trefu se postaral Pěntka, když si po pasu Mudrocha šikovně zpracoval míč hrudí a pohotovým volejem překlopil misky vah opět na domácí stranu – 2:1. Vzápětí se Pěntka převtělil do role nahrávače, protože úspěšně asistoval Fojtíkovi – 3:1. Právě Fojtík pak uzavřel účet sobotního utkání, když se prosadil po pěkné individuální akci – 4:1.  



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: Moc lidí nám nevěřilo, takže jsme rád, že jsme jim ukázali, že se zmýlili. Fanoušci sledovali kvalitní fotbal, když se oba týmy snažily hrát převážně po zemi. První poločas byl docela vyrovnaný, po přestávce už jsme byli silnější na míči. Měli jsme soustavný tlak, který se stále stupňoval. V závěru jsme do soupeře pořádně bušili a zaslouženě jsme zlomili utkání na naši stranu.

TJ Tatran Jakubčovice
Josef Molnár (asistent trenéra): Hráli jsme bez pěti hráčů základní sestavy. Sice jsme se ujali vedení. Domácí vyrovnali a třemi góly v závěrečné desetiminutovce obrátili zápas ve svůj prospěch.



Počet diváků: 130. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - SIVERA Jan, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.