3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice porazily Loučky


Branky


0

Ludgeřovice dokázaly porazit Loučky a připsat si výhru. Hlavní zásluhu má střelec dvou branek Zoubek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ludgeřovice se s Krásnými Loučkami nemazlily, když nad nimi jednoznačně dominovaly. Již během úvodní půlhodinky mačkaly soupeře jako citron, ale útočná tykadla Pěntka s Fojtíkem pálila jen slepými náboji. Až ve 33. minutě zakroutil Fojtík roh na zadní tyč, Kolenko vrátil balon do ohně a jemná teč Zoubka znamenala vedení domácích 1:0. Těsně před poločasovým odchodem do šaten ještě Bělan obral o míč gólmana Petra, ale Fojtík zbrkle přepálil opuštěnou klec Krásných Louček. 

 

Ludgeřovický forvard si spravil náladu v 63. minutě. Fojtík totiž při parádním slalomu proměnil hostující zadáky v solné sloupy a levačkou nacpal balon nechytatelně pod břevno – 2:0. O poslední úspěšný zásah domácích se pak postaral Zoubek, když zúročil vynikající práci Pěntky – 3:0. Hosté v závěru zariskovali, což se jim málem vymstilo. Jejich tříčlenná defenziva mohlo kapitulovat při sólových nájezdech Klose, Zoubka anebo Fojtíka, ale Ludgeřovice už měly se slabým protivníkem slitování. Nováček soutěže se díky vysoké výhře nadále nečekaně drží v popředí tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: Jsem rád, že jsme odčinili porážku ze Staré Bělé. Náš výkon byl oproti minulému týdnu jako den a noc. Od první minuty jsme soupeře válcovali. Vytvářeli jsme si spoustu šancí, takže jsme klidně mohli vyhrát sedmigólovým rozdílem. Krásné Loučky jsme naopak vůbec k ničemu nepustili. Zvládli jsme to s naprostým přehledem.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella, vedoucí týmu: Prvních patnáct minut nás domácí mužstvo přehrávalo, pak se hra vyrovnala, dostali jsme se do několika slibných šancí, zejména útočníci Satke a Chlopčík. Bohužel po špatně odehrané standardce přišla branka domácích. Ve druhé polovině jsme byli patnáct minut aktivnější a soupeře jsme zatlačili. Bohužel se nám nepodařilo vsítit branku a naopak jsme inkasovali na 2:0. Poté přišlo dvojité střídání, protože jsme chtěli vrhnout všechny síly do útoku za účelem srovnat skóre. Bohužel jsme inkasovali potřetí z rychlého protiútoku a dokonce zápasu se už nic nezměnilo i z toho důvodu, že se nám zranil střední záložník Ručka a bohužel jsme neměli dalšího hráče na střídání a dohráli jsme v deseti .



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - J. Kolenko [-] , P. Zoubek [-] , L. Fojtík [-] , M. Pěntka [-] (90. J. Krop [-] ) , L. Stepek [-] , J. Mudroch [-] (88. D. Martiník [-] ) , K. Klos [-] , R. Bělan [-] (68. J. Kotlář [-] ) , R. Fejerčák [-] , M. Postředník [-] (83. K. Hofrichter [-] )

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Petr [-] - J. Dankovič [-] , M. Satke [-] , L. Pella [-] , O. Šmíd [-] , O. Ručka [-] , J. Lalák [-] (64. L. Česlík [-] ) , R. Choma [-] , L. Chlopčík [-] (56. M. Cudrák [-] ) , L. Dvořák [-] , S. Chudický [-]

ŽK: 56. J. Dankovič , 89. M. Cudrák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.