1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodl pět minut před koncem Harazim


Branky


0

I přes zahozenou penaltu, se domácí radovali z výhry díky brance Harazima pět minut před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásné Loučky sice nedopustily podobný propadák jako proti Oldřišovu, ale i ze Štěpánkovic se vracely s prázdnou. Domácí borci měli skvělý nástup do zápasu. Hned v 6. minutě vysunul David Benek kupředu Schwalbeho, po jehož dělovce se zatřásla tyčka hostující kasy. Za dalších deset minut nařídil sudí Seidler proti Krásným Loučkám přísnou penaltu. Spravedlnost však nezůstala slepá, protože Liška při „desítce“ selhal, když se potvrdilo nepsané fotbalové pravidlo, že by faulovaný neměl jít pentli kopat. Domácí však nezoufali a opět málem udeřili. Po ostrém centru Schwalbeho se chystal zakončit Liška, jenže vinou špatného terénu mířil vedle. Do kabin se tedy odcházelo za rovnovážného stavu. 

 

Rovněž po přestávce diktovaly Štěpánkovice tempo zápasu, jenže do velkých šancí se nedostávaly. Hostující gólman Petr si hlídal čisté konto až do 85. minuty. Poté všem po autovém vhazování Grigarčíka zaspala defenziva Krásných Louček a Dušan Harazim se z bezprostřední blízkosti nemýlil – 1:0. Domácí tak završili úspěšný podzim dalším vítězstvím, zatímco hosté se musejí v příštím roce pořádně zlepšit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Jindřich Harazim, trenér Štěpánkovic: : Rozhodli jsme sice až těsně před koncem, ale vyhráli jsme naprosto zaslouženě. Mrzí mě, že jsme se na výhru tolik nadřeli, protože hned na začátku jsme si to mohli hodně ulehčit. Nejdříve jsme trefili tyčku a potom jsme dokonce neproměnili penaltu. Krásné Loučky jsme naopak za celý zápas k ničemu nepustili. Vítězství jsme tentokrát urvali silou vůle.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella, vedoucí mužstva: V první části to byl i vlivem terénu vyrovnaný zápas. Potrápili nás arbitři, kteří nejdříve pískli penaltu, kterou naštěstí náš brankář chytil, a pak pomezní rozhodčí zastavil naše dva nadějné brejky. Poločas pak i přes šance skončil 0:0. Ve druhé části si ani jedno mužstvo nevytvořilo žádnou šanci. Bohužel v závěru udělal chybu náš brankář s obráncem a my inkasovali. Na to jsme už zareagovat nedokázali.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - M. Liška [-] (56. M. Grigarčík [-] ) , D. Novák [-] , J. Smažík [-] , P. Grygarčík [-] , J. Dluhoš [-] , J. Tomíček [-] (79. V. Harazim [-] ) , D. Harazim [-] (87. J. Machala [-] ) , A. Schwalbe [-] (88. D. Tomíček [-] ) , D. Benek [-] (90. L. Kufka [-] ) , R. Heider [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Petr [-] - J. Dankovič [-] , M. Tesař [-] , O. Šmíd [-] , O. Ručka [-] , P. Malinovský [-] (46. J. Zahradník [-] ) , J. Košárek [-] (63. J. Lindner [-] ) , R. Choma [-] , M. Cudrák [-] , L. Dvořák [-] , D. Sztuka [-]

ŽK: 40. D. Novák - 16. J. Košárek , 43. M. Cudrák , 56. J. Dankovič , 59. O. Šmíd , 87. R. Choma .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SEIDLER René - POBOŘIL Radek, HNILA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.