Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře rohodly v závěrečné desetiminutovce


Branky


0

Kravaře o své výhře rozhodly dvěma góly v samém závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kravaře potvrdily výtečnou formu i na horké půdě Oldřišova. Zpočátku přitom drželi všechny trumfy domácí fotbalisté. Tutovou příležitost Wichy ještě hosté přežili, ale ve 13. minutě už kapitulovali. Šamárek oslovil dlouhým pasem Bořuckého, který se zbavil svého strážce a cizelérsky proměnil samostatný nájezd – 1:0. Důležitý moment pak nastal ve 36. minutě. Kravařský Vitásek fauloval uvnitř šestnáctky Pusche, vyfasoval červenou kartu a samozřejmě se pískala penalta. Bořucký ovšem při pokutovém kopu nenašel recept na gólmana Šupolu. A když zpackal Šamárek nadějný trestňák, tak převzali otěže utkání hosté. Vyrovnání se zrodilo pět minut před přestávkou. Po nedorozumění Michala Jadrného s Uličkou se chopil balonu Lavrovič a vyrýsoval nádhernou kolmici na skórujícího Pavelka – 1:1. 

 

Ve 49. minutě přišli domácí o početní výhodu, neboť Ulička putoval předčasně do sprch. Kravaře přitlačily na pilu, když Sabo málem donutil Pusche k vlastenci, přičemž se zatřásla tyčka. O osudu nedělního duelu definitivně rozhodla 80. minuta. Koneczný utekl po pravém křídle a Lavrovič propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:2. O pár vteřin později navíc hosté rozebrali oldřišovskou defenzivu do posledního šroubečku. Velký kus práce odvedli Lavrovič s Hanusem a do listiny střelců se zapsal Jaroš, který pečetil na finálních 1:3. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov
Jaroslav Samson, trenér Oldřišova: Na začátku utkání se nám dařilo. Byli jsme více na míči a brzy jsme se dostali do vedení. Pak jsme bohužel neproměnili penaltu, což nás trošku srazilo. Ve druhém poločase už jsme si nevytvořili vážnější šanci, zatímco hosté skóre zcela otočili. Musím uznat, že Kravaře byly technicky zdatnější, bojovnější a pohyblivější, takže vyhrály zaslouženě.

Městský FK Kravaře
Karel Štěpán, trenér Kravař:: Věděli jsme, že Oldřišov bude jen nakopávat dlouhé míče na Bořuckého, přesto nám chvilku trvalo, než jsme se s tím srovnali. Zápas se pro nás nevyvíjel nejlépe, protože jsme prohrávali a soupeř pak ještě kopal penaltu. Neproměněný pokutový kop zřejmě rozhodl. Potom už jsme domácí začali přehrávat. Je škoda, že podzim skončil, neboť jsme se dostali do výborné formy.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
T. Anděl [-] - J. Droppa [-] , M. Pusch [-] (78. P. Pardy [-] ) , M. Ulička [-] , M. Steuer [-] - M. Jadrný [-] , R. Kurka [-] , A. Utěšený [-] - D. Bořucký [-] , J. Šamárek [-] , R. Wicha [-]

Městský FK Kravaře
R. Šupola [-] - M. Žídek [-] , D. Vitásek [-] , D. Peterek [-] , V. Klösel [-] , M. Sabo [-] - M. Pavelek [-] (63. J. Jaroš [-] ) , S. Lavrovič [-] , V. Koneczný [-] (89. J. Gattnar [-] ) - M. Hanus [-] , T. Seibert [-] (74. M. Czerný [-] )

ŽK: 31. M. Ulička , 33. D. Bořucký , 73. A. Utěšený - 22. M. Žídek , 28. D. Vitásek , 59. M. Sabo , 61. T. Seibert , 65. V. Koneczný . ČK: 49. M. Ulička - 36. D. Vitásek .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - ADAMEC Jiří, ŠVEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.