Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice vyrovnaly v samém závěru a mají podzimní titul


Branky


0

Darkovičky nedokázaly udržet dvoubrankové vedení z první půle a Ludgeřovice si bodem zajistily přezimování na první příčce tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlučínské derby mezi Ludgeřovicemi a Darkovičkami sledovala početná divácká návštěva, která se v ochozech útulného stadionu rozhodně nenudila. V prvním poločase se lídr soutěže trápil. Hosté na trávníku kralovali, když udeřili již v 6. minutě. Turanský načechral do vápna pěkný centr a Lomozník předvedl učebnicovou rybičku – 0:1. Zanedlouho podrazil domácí stoper Kolenko uvnitř šestnáctky Wickera, ale penalta se nepochopitelně nepískala. Deset minut před přestávkou si však Darkovičky spravily náladu. Po výkopu gólmana Vargy lehce zaváhal jeho protějšek Hájek a Kremzer dopravil balon mazácky do sítě – 0:2. Hájek pak odčinil svou chybu při tutovce Felgenträgera a Ludgeřovice si zhluboka oddechly rovněž u neuznané trefy Lomozníka. Domácí poprvé vystrčili růžky až ve 40. minutě, ale Mudroch po akci Hofrichtera zamířil nad břevno.

 

Dramatická zápletka se začala rýsovat od 76. minuty. Fojtík zakroutil roh na Kolenka, který hlavičkoval mimo dosah bezmocného Vargy – 1:2. O dělbě bodů poté rozhodl Hofrichter, když se nejlépe zorientoval při nepřehledné skrumáži – 2:2. Ludgeřovice si tak díky vydřené plichtě mohly nasadit korunku určenou podzimnímu králi soutěže, zatímco Darkovičky zůstaly v první části sezony za očekáváním.



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic:: Bod je dobrý, protože v prvním poločase nás soupeř válcoval. Herně jsme propadli, zatímco Darkovičky podaly perfektní výkon. Zcela zaslouženě jsme prohrávali dvoubrankovým rozdílem a hosté ještě měli kopat penaltu. Ve druhé půli jsme se naštěstí zlepšili. Hodná nás nastartoval první vstřelený gól, po němž jsme se chytili a stačili jsme vyrovnat. Remízu jsme doslova vydřeli.

FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: Každý bod z venku se sice počítá, ale musím být zklamaný. Sehráli jsme totiž velice smolný zápas. V prvním poločase jsme předváděli výborný výkon, když jsme vstřelili dvě branky, další gól nám neuznali kvůli ofsajdu a ještě jsme měli kopat penaltu. Po přestávce jsme si bohužel nepohlídali dvě standardky soupeře, na které jsem přitom kluky upozorňoval. Utkání jsme však měli rozhodnout už v první půli.



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - J. Kolenko [-] , L. Stepek [-] (64. D. Lischka [-] ) , J. Mudroch [-] , K. Klos [-] , R. Fejerčák [-] , D. Balgar [-] (46. D. Nagy [-] ) , K. Hofrichter [-] , P. Zoubek [-] , D. Martiník [-] (75. J. Kotlář [-] ) , L. Fojtík [-]

FK Darkovičky
P. Varga [-] - K. Lomozník [-] (70. T. Kabich [-] ) , A. Felgenträger [-] , P. Kremzer [-] , P. Turanský [-] (90. R. Kempný [-] ) , P. Buchvaldek [-] , R. Wicker [-] , O. Diviš [-] , D. Strachota [-] , P. Adamčík [-] (82. P. Balgar [-] ) , L. Lindovský [-]

Počet diváků: 176. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - ZÁVODNÝ Vít, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.