Stará Bělá rozhodla ve druhé části


Branky


0

Čtyři branky ve druhé části rozhodly o vysoké výhře domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotní duel mezi Starou Bělou a Štítinou sliboval atraktivní podívanou, protože na sebe narazila dvě ofenzivně laděná a kombinačně zdatná mužstva. V prvním poločase však zápas připomínal spíše bezduchou nakopávanou. O jediné vzrušení se postarali hostující Matyášek s Tkadlečkem, jenže předvedli pouze ukázkové ragbyové pokusy. 

 

Zklamaní fandové si přišli na své až po přestávce. Štítina mohla litovat především 55. minuty. Maloch zakroutil trestňák na zadní tyčku, kde se zjevil Tkadleček, ale ztroskotal na pozorném gólmanovi Slavíkovi. Stará Bělá si naopak při standardní situaci počínala mistrně, když si Pšenčík naskočil na roh a prudkou hlavičkou překonal brankáře Hlaváčka – 1:0. Štítina musela ve zbytku utkání riskovat, což byla voda na domácí mlýn. V 72. minutě se navíc hosté nevyvarovali hloupé chyby a Lišaník zakroutil míč placírkou hezky k tyči – 2:0. V závěrečné desetiminutovce borci ze Štítiny definitivně padli na kolena. Nejprve Lišaník zužitkoval sólový nájezd (3:0), aby se Malík o pár vteřin později prezentoval nádherným volejem a dal výsledku finální podobu 4:0.  Nováček I. A třídy ze Staré Bělé přezimuje na druhé příčce tabulky, zatímco hosté se drží kousek za medailovými stupínky.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Radim Kovář (trenér): První poločas dnešního utkání byl více o bojovnosti, než o fotbalové kráse, bez výrazné šance na obou stranách. Druhé dějství ovlivnilo námi vstřelený gól, kdy soupeř více otevřel hru, a po naší druhé brance už musel jít do rizika. V tenhle moment se v jeho obranné fázi odkrývalo mnohem více prostoru a nám se podařilo přidat další dvě branky. Konečný výsledek moc neodpovídá průběhu na hřišti a pro hosty je až příliš krutý. Jednalo se zatím o nejkvalitnějšího soupeře, který se u nás představil.

TJ Tatran Štítina
Petr Hlaváček, kapitán Štítiny: Na těžkém terénu se hrál docela dobrý fotbal. Stará Bělá potvrdila, že má velice kvalitní mužstvo, ale čtyřgólová porážka je hodně krutý výsledek. První poločas byl úplně vyrovnaný, když se hrálo hlavně mezi oběma šestnáctkami. Po přestávce jsme nejprve dostali zbytečný gól po standardní situaci, pak jsme udělali další chybu, takže jsme to otevřeli a oni nás z brejků trestali.



Sestavy


FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - O. Pytlík [-] , M. Wendtner [-] (47. M. Kresta [-] ) - O. Malík [-] (85. J. Gerlich [-] ) , J. Dziža [-] (83. J. Kačer [-] ) , R. Pytlík [-] (79. R. Brachtl [-] ) , M. Lišaník [-] , M. Petrík [-] , M. Rusinko [-] , K. Pšenčík [-] , D. Charvát [-] (62. D. Kožík [-] )

TJ Tatran Štítina
P. Hlaváček [-] - J. Tkadleček [-] , O. Prokša [-] (70. V. Tomáško [-] ) , J. Černý [-] , M. Režnar [-] (77. M. Řeháček [-] ) , R. Maloch [-] (62. J. Heger [-] ) , D. Matyášek [-] , D. Kuděla [-] , J. Havelka [-] , D. Švacha [-] , R. Šimeček [-]

ŽK: 33. J. Dziža , 67. K. Pšenčík - 65. J. Černý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BARTOŠ Ivan - BRABEC Roman, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.