0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná vyhořela v zakončení


Branky


0

Stačily tři údery v rozmezí jedenácti minut první půle a hosté z Těšína si zajistili bodový export. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se do svého soupeře zakousli jako hladový vlk do potravy a hosté odolávali jen s vypětím sil. Mensah orazítkoval tyč těšinské kasy, Jiřišný rozezvučel spojnici tyčky a břevna, Kučera svou šanci zahodil. V 19. minutě  však přišel pro domácí šok, když vyrobil hrubku Minich a osamocený těšínský Kyška propálil zkušeně Zifčáka - 0:1. Domácí gól naprosto vykolejil a za tři minuty chyboval Mensah, který na hranici vápna minul míč a Kyška si už věděl rady. Další fatální zaváhání domácí defenzívy využil po půlhodině hry Michalisko - 0:3. Břidličná sice dál svého soupeře tlačila, ale dostat se přes jeho obranný val bylo výkonem nadlidským. Českotěšínští navíc využívali otevřený prostor k brejkům. 

 

 Ve stejném duchu se nesl i druhý poločas. Břidličná nadále nenacházela recept, jak dopravit míč do sítě. Postupně neuspěl Kocúr, Kučera ani Cudrák. Těšín si pozornou obrannou již tři body vzít nenechal a mohl se tak radovat ze tří cenných bodů.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Břidličná
Marian Minich (trenér, pro bruntalsky.denik.cz): Do patnácté minuty to vypadalo, že soupeři nastřílíme nejméně tři góly, a za necelou čtvrthodinu to bylo obráceně. Pak ale přišly nepochopitelné chyby našich obránců a bylo po utkání.

FK Český Těšín
Richard Beneš (trenér, pro karvinsky.denik.cz): Poločas snů. Opravdu nám to tady neskutečně vyšlo. Musím říct, že jsme z toho měli všichni dobrý pocit. Hřiště bylo výborně připravené, klobouk dolů před domácími pořadateli.



Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - K. Kocúr [-] , D. Jiřičný [-] , H. Mensah [-] (81. M. Kladníček [-] ) - M. Minich [-] , F. Kakai [-] , R. György [-] , P. Kučera [-] - P. György [-] (58. M. Schreier [-] ) , J. Kocúr [-] (72. D. Hoffmann [-] ) , M. Cudrák [-] -

FK Český Těšín
B. Gradek [-] - J. Lojek [-] , D. Michalisko [-] , A. Malyjurek [-] (87. Š. Szkutek [-] ) , S. Zogata [-] , J. Kupczak [-] , M. Sostřonek [-] , D. Konečný [-] (62. J. Bolec [-] ) , P. Kiška [-] , I. Kantor [-] , L. Rac [-]

ŽK: 40. H. Mensah , 87. M. Schreier .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - JURČEK Ondřej, TILKERIDIS Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.