Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná přejela lídra z Bohumína


Branky


0

Čeladná si v dohrávce podzimního 16. kola celkem s přehledem poradila s Bohumínem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas,který se měl odehrát až v květnu(dohrávka z podzimu),bylo nařízeno svazem na tento termín.Utkání,které mělo být tahákem pro fanoušky kopané poznamenalo také počasí.Do utkání vstupují lépe domácí fotbalisté,když centr do vápna nachází Jarošovu hlavu,ten umísťuje míč vedle tyče.Další pohlednou akci rozjíždí Martin Váňa,jeho pas ovšem žadný z Čeladenských nedobíhá před odkrytou bránu.První radost divákům 19.min. dává Martin Pliska,když doráží míč do branky,po centru Martina Váni  1-0!další změna stavu nastává v  21.min,když přihrávku Olivera Waldera do uličky mezi obranu promněňuje Martin Váňa a zvyšuje na 2-0!Podobnou akci zopakovali oba jmenovaní v 26.min,pokus Váni gólman vyráží na rohové kopy.Bohumínští hrající na brejky,ukázali svou sílu v 34.min.,když míč dostává do běhu za obranu nejlepší střelec hostů Jatagandzidis  snižuje na 2-1.Domácí mohou zvýšit v 44.min,po rohovém kopu,když střela Ládi čápa z 22m končívedle spojnice Švrčinovy brány.

 

Domácí sází na své zbraně a to jsou standartní siuace.V 62.min nastřeluje tyč přímo z rohu Martin Váňa.O změnu skóre se v 69.min na 3-1 postaral Jakub Padych,který po zisku míče obchází obranu i gólmana a umísťuje míč do prázdné.Čeladenští ovládají střed hřiště a svou techniku ukazuje z Láďa Čáp,když přímo z rohu trefuje branku a zvyšuje na 4-1!Hosté hrozí v 80.min,po brejku míří střela vedle tyče Hlaváčovy branky.Domácí si vítězství již pohlídali.

zdroj text: http://www.skceladna.cz/news/detail/449



Ohlasy k zápasu



FK Bospor Bohumín
Marek Poštulka (trenér, pro klubový web): Vypadali jsme jako mužstvo, které během zimy nedělalo vůbec nic. Nechali jsme Čeladné moc prostoru, nebyli jsme důrazní. Není vlastně co hodnotit.



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
J. Hlaváč [-] - A. Taraba [-] (71. K. Surovec [-] ) , M. Pliska [-] , J. Drevňák [-] , M. Jaroš [-] , V. Čáp [-] (81. J. Strohalm [-] ) - M. Šimák [-] , O. Walder [-] , M. Váňa [-] (87. M. Badura [-] ) , M. Váňa [-] - T. Baran [-] (57. J. Padych [-] ) -

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - J. Baculák [-] , R. Košťál [-] , D. Socha [-] , P. Šiška [-] - R. Vaclík [-] , J. Nowinski [-] (63. L. Kalous [-] ) , D. Palej [-] (69. M. Opic [-] ) , F. Hanus [-] - J. Ferenc [-] , D. Jatagandzidis [-]

ŽK: 28. A. Taraba , 60. M. Pliska , 83. K. Surovec , 85. J. Strohalm - 35. D. Palej , 80. M. Opic , 83. R. Vaclík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LALÍK David - TABÁŠEK Kamil, DYTKOVÁ Šárka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.