Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 13:30

16.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vendryně těsně porazila Frenštát a přikovala ho na poslední místo


Branky


0

Vendryně vedla po poločasu o dvě branky. Frenštát hned po přestáce snížil na rozdíl branky. Domácí všakl své vedení znovu navýšili o dvě branky, a hosté už jen snížili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vendryně se ujala vedení už po deseti minutách hry, když se do listiny střelců zapsal Racko - 1:0. Domácí se i nadále dostávali do šancí, ale branka dlouho nepřicházela. Ve 34. minutě ale přišla úspěšná dorážka vendryňského Vlachoviče - 2:0. Zdálo se tak, že utkání bude mít i nadále jednoznačný vývoj. Navíc domácí zahodili i další šance a hosté postuponě vycítili příležitost. V 69. minutě střelu Marka do břevna dorazil do sítě hostující Janáč - 2:1. V 74. minutě ale domácím vrátil dvoubrankové vedení Vlachovič - 3:1. Frenštát ale reagoval hned vzápětí, když se po standardní situaci stál úspěšným střelcem Janáč - 3:2. V nervózním závěru si už Vendryně tři body pohlídala. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Jaroslav Chlebek, trenér fm.denik.cz: Za stavu 2:0 jsme měli dostatek příležitostí ke vstřelení dalších branek. Vedení 2:0 bylo ošidné, místopředseda mi řekl, ať na hráče o přestávce houknu, protože kdybychom dostali gól na 2:1, znovu to by to bylo otevřené, což se nakonec také stalo. Jakmile jste přidali třetí branku, hned jsme dostali gól na 3:2 a znovu to bylo drama. Dostali jsme se do spousty šancí, měli jsme proměnit a byl by klid.




Sestavy


TJ Vendryně
V. Pecha [-] - J. Pilch [-] (90. T. Guznar [-] ) , M. Vlachovič [-] , D. Martynek [-] , I. Martinčík [-] , F. Przyczko [-] , F. Racko [-] (72. M. Hulboj [-] ) , O. Buzek [-] , O. Byrtus [-] , M. Dawid [-] (88. J. Pilch [-] ) , J. Kalfas [-]

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - A. Marek [-] (72. R. Gillar [-] ) , R. Vaverka [-] , A. Plachký [-] (80. J. Kovář [-] ) , R. Blažek [-] (43. J. Kahánek [-] ) , D. Seidler [-] (43. T. Janáč [-] ) , P. Klimpar [-] , R. Bartoš [-] , J. Bednář [-] , R. Špaček [-] , J. Štika [-]

ŽK: 50. M. Dawid , 84. M. Vlachovič - 42. R. Blažek , 64. R. Bartoš , 65. R. Špaček , 76. T. Janáč .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: SVOBODA Marian - LUKAŠÍK Petr, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.