2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 13:30

16.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrtánek rozhodl o výhře domácích osm minut před koncem


Branky


0

Podzimní část soutěže krajského přeboru zakončili naši fotbalisté předehrávaným utkáním prvního jarního kola na hřišti Dětmarovic a hlavně ve druhém poločase měli na bodový zisk. Verlká bojovnost a nasazení, ale nedotažené příležitostí a nedůslednost v obraně nakonec zapříčinili další těsnou porážku 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naši hráči  chtěli na hřišti Dětmarovic přerušit čtyřzápasovou šňůru porážek a pokusit se domácího kvalitního soupeře překvapit. V první půli ale bylo ve hře hostů až příliš respektu k soupeři a ostýchavosti. Domácí chtěli hostům oplatit úvodní porážku z prvního kola v Bruntále a už ve 4. minutě se prosadili. Po centru Kempného prošel míč až na zadní tyč ke zcela volnému Swaczynovi, který pohodlně skóroval. V dalších minutách měli mírně herně navrch hráči Dětmarovic, ale brankových příležitostí k vidění příliš nebylo. Hosté se snažili o odpověď, ale jejich útočné snahy končily nepřesnosti, nebo v bezpečné vzdálenosti od Kotrly v bráně Dětmarovic. Domácí si kontrolovali vedení a fotbal bez velkých příležitostí pokračoval až do přestávky.

 

Do druhém poločase nastoupili hosté mnohem aktivněji a od úvodních minut převzali iniciativu. Po průniku Orsága ve 48.minutě se stav ještě neměnil. Vyrovnání ale přišlo v 51. minutě. Domácí odvrátili útočnou akci Bruntálských pouze na rohový kop. K němu se postavil Kazar, který našel před brankou Dětmarovic dobře postaveného Ostráka a po jeho přesné hlavičce putoval míč nezadržitelně do šibenice bezmocného dětmarovického strážce svatyně Kotrly. Po vyrovnávací brance vycítili hráči SO Bruntál šanci a chtěli západ zvrátit na svou stranu. Hosté měli míč častěji na kopačkách a tlačili se před branku domácího týmu. Jejích akcím ale scházelo více důrazu a odvahy. Domácí stačili útočné snahy soupeře zastavovat před svým pokutovým územím a podnikat protiútoky. Ty se naštěstí pro hosty s efektem nesetkávaly a remízový zápas spěl k závěru.  V něm ale vyrobili v 82. minutě hosté před svou brankou chybu, když váhali s odkopem, až se míč dostal k Hrtánkovi, který míč i za pomoci sporného zákroku na brankové čáře protlačil do sítě hostů. Bruntálští byli zaskočeni, ale nechtěli z Dětmarovic odejet z prázdnou. Alespoň vyrovnání měl na hlavě v samém závěru zápasu Zdeněk Orság, opuštěnou domácí bránu ale netrefil. Fotbalisté SO Bruntál si z posledního letošního utkání v Dětmarovicích odvezli těsnou porážku 1:2 a přes zimu je čeká hodně práce.

 

zdroj: http://www.fcsobruntal.cz/



Ohlasy k zápasu



MFK Bruntál
Jan Urban (předseda): V prvním poločase jsme nepřeváděli nějaký velký fotbal. V naší hře byla ostýchavost a nedůraz. Navíc jsme hned v úvodu inkasovali laciný gól, kdy míč prošel až na zadní tyč a zcela volný hráč skóroval. Ve druhém poločase jsme měli více ze hry a domácí tým jsme přehrávali. Dostávali jsme se do šancí a podařilo se nám brzy vyrovnat. Myslím, že jsme měli přidat i další gól. Bohužel nedůslednost a málo důrazu v koncovce znamenalo, že většina naších útoku nebyla dotažena a skončila na šestnáctce soupeře. V závěru jsme trestuhodně opět propadli v obraně, kde jsme měli míč odvrátit od naší brány, ale soupeř využil naší nedůslednosti a myslím, že i za cenu faulu na brankové čáře nakonec dotlačil míč do sítě. Remízový zápas jsme tak zbytečně ztratili“, Zhodnotil utkání nespokojený kouč SO Bruntál, Antonín Mura."Utkání se nemělo hrát. Byla to hloupost v tomto sychravém a mrazivém počasí trápit hráče i rozhodčí. Opět jsme zbytečně a brzy dostali první branku a to je vždy, obzvlášť na hřišti soupeře zlé. Naštěstí domáci polevili. V druhé půli jsme byli úplně jinným týmem, hráči běhali, napadali soupeře už v rozehrávce a byli jsme jasně lepší. Ale stále nám chybí střelec a tak jsme byli nebezpeční jen ze standartek. K tomu zase smůla a soupeř protlačil do sítě osm minut před koncem tři body. Je to velká škoda, remíza by byla zasloužená. Čeká nás složitá zima, musíme vše rozebrat a vyhodnotit, hlavně nečíst diskuzi na Lidovkách, a hráči musí tvrdě pracovat. Máme dobrý tým a tak si ze všemi promluvíme a jedeme dál. Chceme přivést dva zkušené hráče. Tipy už máme, ale budeme s nimi teprve jednat. Jednu věc vím už ale teď, a to, že realizační tým zůstává u mužstva dál. Není třeba házet flintu do žita. Soutěž je vyrovnaná a ztráta na střed tabulky není velká. Bude to velký boj o záchranu, ale je tam 9 mužstev v rozmezí 6 bodů a to je výhra doma a venku.



Sestavy


SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - J. Káňa [-] - T. Hrtánek [-] , M. Kempný [-] , Z. Holý [-] , M. Maleňák [-] (76. J. Ligocký [-] ) , M. Kovář [-] - P. Zahatlan [-] (88. L. Kretek [-] ) , Z. Skotnica [-] , P. Beilner [-] , S. Swaczyna [-] (72. P. Popek [-] )

MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - M. Ostrák [-] , R. Zatloukal [-] , P. Šanda [-] (77. T. Kaup [-] ) , M. Došla [-] , V. Horák [-] , L. Češek [-] , T. Kazár [-] (81. P. Klembara [-] ) , T. Němec [-] (20. M. Cabal [-] ) , Z. Orság [-] , J. Krajčovič [-]

ŽK: 73. M. Kempný , 92. A. Kotrla - 61. J. Krajčovič .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - HAM Tomáš, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.