3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 13:30

16.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj se před domácími fandy loučil výhrou


Branky


0

Háječtí fotbalisté minule na vlastním stadionu popravili Vendryni sedmi gólovými údery, takže se jejich fanoušci těšili na další kanonádu. Šenov si sice podobnou ostudu neuřízl, ale střelecky vyšel rovněž naprázdno a navíc třikrát inkasoval. O zaslouženou výhru domácích se postaral zejména dvoubrankový kanonýr Janíček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výběr kouče Swiecha zažil přímo raketový vstup do zápasu. Hned ve 2. minutě vymyslel Trupl nádherný pas pro rozběhnutého Eršila, který uviděl ve vápně Janíčka a ten svou nechytatelnou ránu otřel o břevno – 1:0. Vzápětí Vyležík perfektně uvolnil Daa, domácí útočník se pokoušel o lob, jenže gólmana Szarowského nepřelstil. O pár vteřin později vysunul Eršil kupředu Janíčka, který se sice zbavil svého strážce, ale Szarowski balon vytěsnil na roh. Skóre se tedy podruhé měnilo až ve 24. minutě. Po rohovém kopu hájeckého Lampy přistál míč na noze Janíčka a ten přidal další zářez na svou střeleckou pažbu – 2:0. Ve zbytku úvodního dějství opakovaně zazlobili borci v hostujících dresech, jenže potřebného snížení nedocílili.

 

Po přestávce tedy znovu zahřmělo na odvrácené straně fotbalové šachovnice. Szarowski si hrubě neporozuměl se svým stoperem, který ho při malé domů nechtěně přehodil, a důsledný Lampa doručil míč do prázdné kasy - 3:0. Šenov pak naprosto rezignoval, což byla voda na hájecký mlýn. Domácí ještě dvakrát rozvlnili síť, ale pokaždé se mával ofsajd. V prvním případě se radoval předčasně střídající Malcharek. Vzápětí uviděli sudí v postavení mimo hru Lampu, i když zde se zřejmě rozhodčí dopustili mylného verdiktu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Jiří Swiech (trenér, pro regionopavsko): Jsem spokojený, protože jsme předvedli kvalitní výkon. Po celé utkání jsme byli lepším mužstvem, takže jsme vyhráli naprosto zaslouženě. Také Šenov dokázal být nebezpečný, ale my jsme si vytvořili více šancí. Po přestávce jsme trošku polevili, přesto jsme zápas kontrolovali. Jsem rád, že jsme to zvládli a že jsme se s fotbalovým podzimem rozloučili vítězstvím. Neodehráli jsme špatný půlrok.




Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
J. Bartoš [-] - L. Komárek [-] , R. Štefek [-] , I. Janíček [-] (80. L. Malcharek [-] ) , P. Dao [-] (89. R. Kolig [-] ) , Z. Eršil [-] , J. Lampa [-] , M. Vyležík [-] , O. Matěj [-] , T. Trupl [-] , P. Kozelek [-] (70. Š. Blažej [-] )

SK Šenov
R. Szarowski [-] - M. Aniol [-] , O. Habernal [-] - M. Gorovič [-] , M. Koďousek [-] , J. Hanauer [-] - - D. Vodák [-] , M. Schovajsa [-] , M. Vedlich [-] (63. L. Svoboda [-] ) , R. Beránek [-] , M. Stehlík [-]

ŽK: 50. M. Vyležík - 88. R. Beránek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FUTERKO Martin - PICMAUS Jiří, LALÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.