1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

14.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov urval doma výhru až v nastavení


Branky


0

O výhře domácích rozhodl až v nastavení Houdek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahrozili ve 4. minutě, střelou ze šestnáctky pálil přesně Mitura, Řehulka ale jeho pokus reflexivně vyrazil. Další šanci měli domácí v 15. minutě, odražený roh napálil z jedné Šustr, Řehulka střelu vyrazil mimo. O 4 minuty později měl po chybě Druláka šanci Pella, z jedné pálil nad. Polanečtí zahrozili ve 30. minutě, po chybě domácí obrany střílel Mašlanka do připraveného Jašky. O sedm minut později se odražený míč dostal ke Kalužovi, jeho dělovka i s pomocí Jašky skončila na břevně domácí branky. Ve 41. minutě po průniku domácích z pravé strany zakončoval Daříček hlavou sám před brankou, ale selhal a míč šel mimo branku.

 

Polanečtí mohli jít do vedení v 50. minutě, Uher centroval na Ševčíka, ten se zasekávačkou zbavil obránců, střelu tečovanou brankářem ale zachránil na brankové čáře domácí obránce. O dvě minuty později pálil Ševčík z hranice velkého čtverce, Jaška jeho míč vyrazil. Dorážka Kaluži už byla z ofsajdu. O chvíli později zahrozili domácí, průnik po pravé straně a centr zakončoval hlavou Bartoníček, Řehulka byl opět připraven a míč vyrazil na roh. V 55. minutě prošel míč po levé straně, střelu Pelly opět zlikvidoval Řehulka. O dvě minuty později si pohrál s domácí obranou Mašlanka, jeho střelu vyrazil Jaška na roh. V 70. minutě se opět blýskl Řehulka, který během jedné akce zklikvidoval šance Pelly, a dvakrát Bartoníčka. O deset minut později se zaskvěl jeho protějšek na druhé straně, akci Mašlanky, Nitky a zakončujícího Borgosze vyrazil na roh. V 87. minutě pronikal po pravé straně Drulák, přihrál nabíhajícímu Kalužovi, jehož střelu se štěstím vyrazil Jaška na roh. V samém závěru pak Řehulka vytáhl parádní branku proti Hrubému, jeho střelu vyrazil na roh. Ten se ještě 2x opakoval a úplně z poslední akce se odražený míč dostal Houdkovi, jehož střela se štěstím prošla mezi nohama všech hráčů a skončila v síti.

 

zdroj text:http://www.fkskpolanka.cz/ 



Ohlasy k zápasu


FK Krnov
Ladislav Bartek (trenér, bruntalsky.denik.cz): Byl to nad poměry kvalitní zápas. Hřiště bylo měkké, ale dobře připravené, pršelo, takže balon létal rychle. Bylo to asi nejlepší utkání, které jsme na podzim hráli. Polanka také předvedla výborný fotbal.Za druhý poločas musím pochválit útočníky Havlíčka s Houdkem, udrželi míč nahoře, tlačili se před branku, stříleli. Taky Hrubý hrál velice dobře, ale vlastně všichni zaslouží pochvalu. Teď máme dvacet bodů a ještě nás čekají Kobeřice.




Sestavy


FK Krnov
R. Jaška [-] - J. Houdek [-] , J. Hrubý [-] , M. Havlíček [-] , L. Pella [-] (84. D. Mrukvia [-] ) , L. Mitura [-] , O. Bartoníček [-] , A. Ondra [-] , V. Šustr [-] , M. Daříček [-] , M. Čanecký [-]

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - O. Liška [-] , R. Drulák [-] , D. Uher [-] - M. Skřehot [-] , J. Ševčík [-] (80. E. Nitka [-] ) , J. Kaluža [-] , L. Uhlík [-] , V. Borgosz [-] , D. Mašlanka [-] (84. P. Klimek [-] ) - R. Šimek [-] -

ŽK: 90. V. Šustr - 23. R. Šimek , 25. D. Uher , 86. V. Borgosz , 87. L. Uhlík , 92. R. Řehulka .
Počet diváků: 228. Rozhodčí: LALÍK David - PICMAUS Jiří, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.