0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

14.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase branka nepadla


Branky


0

Diváci se branky nedočkali a zápas dospěl k remízovému konci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtvrtý Těšín přivítal v sobotu druhé Heřmanice. V úvodu první půle měl Těšín čtyři šance, z čehož dvě byly šance stoprocentní. Těšín byl v té době lepší na míč, a hrozil i ze standardních situací. Bohužel mu vázla koncovka. V závěru první půle mohly jít Heřmanice do vedení, ale nastřelily pouze spojnici břevna a tyčky. Druhá půle už byla vyrovnaná. Největší šancí byla střela domácího Kišky, která minula je o centimetry hostující tyč. Jinak se hra odehrávala hlavně ve středu hřiště. 



Ohlasy k zápasu


FK Český Těšín
Richard Beneš (trenér): Hra hostů se točila kolem výborného Půdy, také ti černoši byli skvělí, ale o nich jsme dobře věděli a pokryli je. Vyzdvihnout musím defenzivu, která pracovala celý zápas bezchybně. Na to, že mají Heřmanice nejproduktivnější útok soutěže, toho u nás předvedly hodně málo.




Sestavy


FK Český Těšín
B. Gradek [-] - O. Popelka [-] , S. Zogata [-] (71. J. Zogata [-] ) , L. Rac [-] , F. Hradečný [-] (91. Š. Szkutek [-] ) , J. Kupczak [-] , M. Sostřonek [-] , D. Konečný [-] (75. J. Lojek [-] ) , P. Kiška [-] (88. D. Michalisko [-] ) , D. Bolek [-] , M. Folwarczny [-] (80. A. Fizek [-] )

FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - R. Koval [-] , D. Mlčoch [-] , M. Šimáček [-] , D. Fojtík [-] , J. Hetto [-] (53. O. Strojek [-] ) , E. Opata [-] , V. Potůček [-] (68. A. Effa [-] ) , P. Schwarz [-] , S. Mantey [-] , K. Půda [-]

Počet diváků: 240. Rozhodčí: FUTERKO Martin - SVOBODA Marian, VRANAY Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.