0:1
(0:0)
87. F. Hanus (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohumín se výhrou dostal na první místo


Branky


87. F. Hanus (p.)
0

Zápas rozhodla penalta hostů tři minuty před koncem utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci zápasu měli ve 3. minutě hosté, Jatagandzidis ale Řehulku střelou v pokutovém území nepřekonal. O dvě minuty později ztratil Sittek míč na vlastní polovině, Mašlanka přihrál do strany na Fromeliuse a jeho pokus vyrazil Švrčina na roh. Další šanci měli hosté v 29. minutě, Kalous prošel středem hřiště přes několik hráčů a před zakončením zachránil domácí Řehulka včasným vyběhnutím. Ve 34. minutě musel střídat David Fromelius, který po tvrdém direktu na hlavu od Košťála musel následně do nemocnice s podezřením na otřes mozku. Ve stejné minutě musel střídat i Patrik Poštulka, který si poranil koleno při dopadu na zem.

 

Druhá půle nabídla bojovnost na obou stranách, ale málo zakončení. V 61. minutě mohl potrestat špatnou rozehrávku hostů Borgosz, při pokusu o lob ale netrefil branku. Hosté zahrozili v 76. minutě, Lukáš Poštulka prošel po pravé straně, přihrál na šestnáctku Vaclíkovi, který mířil nepřesně. O dvě minuty později tečoval střelu patičkou střídající Opic, naštěstí pro domácí mimo branku. O další dvě minuty později měl velkou šanci Mašlanka, při prvním pokusu jej vychytal Švrčina a z následné dorážky trefil obránce hostů. V 87. minutě přišel rozhodující moment utkání, po centru do šestnáctky potlačil Opic Valigůru a ten zahrál rukou. Polanečtí se dožadovali útočného faulu ale místo toho sudí odpískal penaltu a Valigůrovi udělil druhou žlutou a musel předčasně pod sprchy. K pokutovému kopu se postavil Hanus a vsítil vítěznou branku utkání, která znamenala pro hosty aktuální vedení v Krajském přeboru. 

 

zdroj text: http://www.fkskpolanka.cz/



Ohlasy k zápasu



FK Bospor Bohumín
Marek Poštulka (trenér, pro klubový web): Kvalitnější byla z naší strany první půle, kdy nám chybělo jen dotáhnutí ofenzivních výpadů do finální fáze. Po přestávce jsme měli i pořádný kus štěstí, ale podstatné je, že máme tři body a do dalšího těžkého zápasu s Břidličnou půjdeme s optimismem.



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - O. Liška [-] , R. Drulák [-] , M. Valigůra [-] , D. Uher [-] - M. Skřehot [-] , J. Ševčík [-] (85. E. Nitka [-] ) , L. Uhlík [-] , V. Borgosz [-] , D. Mašlanka [-] - D. Fromelius [-] (34. J. Kaluža [-] ) -

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - L. Kalous [-] , P. Poštulka [-] (34. L. Poštulka [-] ) , D. Socha [-] , R. Košťál [-] - J. Nowinski [-] (89. P. Šiška [-] ) , J. Kubinski [-] (72. J. Ferenc [-] ) , R. Vaclík [-] , J. Sittek [-] , F. Hanus [-] - D. Jatagandzidis [-] (67. M. Opic [-] )

ŽK: 38. M. Valigůra , 56. V. Borgosz - 51. J. Sittek . ČK: 87. M. Valigůra .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - NOVÁK Daniel, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.