2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těšín rozhodl v závěrečné půlhodině


Branky


0

Po hodině hry bylo na ukazateli skóre 0:0. V závěrečné třicetiminutovce se prosadil dvakrát Těšín a vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodním dějství kralovaly na trávníku defenzivy obou celků. Těšín se za celý poločas zjevil ve dvou šancích. V té první se probil do pokutového území Hradečný, ale jeho šanci mu zblokoval spoluhráč Folwarczny. Ve druhé šanci se objevil Zogata, jehož první střelu brankář Bílovce Nykš chytil, druhou mu zblokoval obránce, a ke třetí se nedostal. Dále se Těšín dostával k rohovým kopům, ale ani z jednoho se branka neurodila. 

 

Po přestávce se už urodily i branky. Nejdříve však Těšín pohrdl penaltou, která byla nařízena za ruku v pokutovém území. Střelu Kupczaka zneškodnil brankář Nykš. Z následného rohu se už ale Těšín radoval ze vstřelení branky, když se úspěšným střelcem stal Rac - 1:0. Bílovec se snažil vyrovnat, a proto otevřel hru. Těšín tak chodil do jejich otevřené obrany,ale pojišťovák přidat neuměl velmi dlouho. Rozhodující trefu Těšín přidal osm minut před koncem po střele Hradečného, která na drnu změnila směř do protipohybu brankáře Bílovce - 2:0. Těšín si pak už tři body pohlídal. 



Ohlasy k zápasu



FC Bílovec
Tomáš Černín (trenér): Po chycené penaltě jsme to bohužel špatně dohráli a po rohu jsme inkasovali. Bohužel už jsme se pak do žádné vyložené šance nedostali a dostali jsme smolný druhý gól. Za předvedenou hru a bojovnost musím kluky pochválit, ale projevuje se naše nováčkovská nezkušenost, kdy hrajeme vyrovnané zápasy s tabulkově lepšími týmy, ale vždycky uděláme nějakou chybu, kterou soupeř potrestá.



Sestavy


FK Český Těšín
B. Gradek [-] - O. Popelka [-] , D. Michalisko [-] (70. J. Zogata [-] ) , L. Rac [-] , M. Folwarczny [-] (65. J. Lojek [-] ) , F. Hradečný [-] (90. P. Alexa [-] ) , J. Kupczak [-] , M. Sostřonek [-] , D. Konečný [-] (80. A. Malyjurek [-] ) , D. Bolek [-] , S. Zogata [-] (89. Š. Szkutek [-] )

FC Bílovec
M. Nykš [-] - - M. Marák [-] , M. Moučka [-] (63. M. Pěla [-] ) , P. Moučka [-] , D. Ondruš [-] , P. Žídek [-] (75. O. Pavlík [-] ) , J. Darda [-] , M. Ronec [-] (84. R. Hoblík [-] ) , H. Seman [-] , M. Raszyk [-] (84. J. Tomášek [-] ) , L. Černín [-]

ŽK: 69. J. Lojek - 59. M. Ronec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lukašík Petr - ČUBA Daniel, DYTKOVÁ Šárka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.