Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kučera čtyřmi góly zařídil výhru Břidličné


Branky


0

Po vyrovnáné první půli spustil svůj střelecký kulomet Kučera a čtyřmi brankami zasadil hostům těžký direkt. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani jedná z družin se nehnala hned od začátku zápasu bezhlavě do útoku. V desáté minutě se osmělili poprvé domácí, ale brankář hostů neměl se Schreierovou ranou žádné problémy. Po čtvrthodině hry se domácí poprvé radovali z gólu, když Kučera uvolnil Kocúra a ten byl neomylný - 1:0. Břidličná po vstřelené brance začala ovládat střed hřiště  a navíc hrál Frenštát od 22. minuty bez vyloučeného Klimpara. Frenštát se zatáhl na svou polovinu a vyrážel k rychlým brejkům. Při jednom z nich faulova před vápnem Schreier. Přímý kop Špačka ještě Zifčák vyrazil, ale na dorážku Bartoše byl krátký - 1:1. Tak skončila i první půle.  

 

Po přestávce začala Břidličná předvádět svou kombinační hru a od prvních minut přitlačila Frenštát k jeho vápnu. Už ve 49. minutě se po pěkné akci Schreiera a Györgyho poprvé v zápase prosadil Kučera - 2:1. Po hodině hry si po faulu na Györgyho postavil míč k trestnému kopu Kučera a propálil úplně vše - 3:1. Než se hosté oklepali, zmocnil se balonu na půlící čáře Kocúr, jehož centr uklidl do sítě Kučera - 4:1. Patnáct minut před závěrečným hvizdem zakončil své střelecké galapředstavení Kučera svou čtvrtou brankou - 5:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Břidličná
Marián Minich (trenér): V první půli jsme nehráli vůbec dobře a jednu chvíli jsme se dost trápili. Ve druhém poločase jsme už naprosto jednoznačně svého soupeře přehráli a myslím si, že naše vítězství bylo dnes zasloužené. Herně jsme sice v pohodě a střelecky se nám daří, ale příští týden zajíždíme do Bohumína a tam to bude úplně jiný zápas, na který se musíme důkladně připravit.

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radim Špaček (asistent trenéra a kapitán): Soupeř ač je v tabulce vysoko, tak hraje pořád svůj styl s defenzivní taktikou. Bohužel jsme inkasovali, jako první a pak jsme byli zbytečně vyloučeni. Ale i v deseti se nám podařilo vyrovnat a první poločas jsme zvládli. Ve druhé půli jsme chtěli pokračovat ve hře z prvního poločasu, ale bohužel se nám to vůbec nepovedlo. Třetí gól už nás asi definitivně zlomil. Jsme v těžké situaci, ale musíme z posledních dvou zápasů vytěžit co nejvíce. Hlavně teď musíme zvládnout zlomový zápas proti Kobeřicím.



Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - D. Jiřičný [-] , M. Borboryo [-] , H. Mensah [-] - P. Kučera [-] (86. D. Janáč [-] ) , R. György [-] (65. M. Kladníček [-] ) , M. Schreier [-] , D. Hoffmann [-] - K. Kocúr [-] , J. Kocúr [-] (79. D. Hargaš [-] ) - P. György [-] (76. M. Minich [-] )

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - A. Marek [-] (56. J. Štika [-] ) , R. Vaverka [-] , A. Plachký [-] , R. Blažek [-] , D. Seidler [-] (83. R. Gillar [-] ) , P. Klimpar [-] , R. Bartoš [-] (87. J. Kovář [-] ) , J. Bednář [-] , R. Špaček [-] , V. Jurek [-] (59. J. Kahánek [-] )

ŽK: 38. M. Schreier , 50. J. Kocúr , 73. P. György - 12. P. Klimpar , 70. R. Špaček , 71. J. Bednář . ČK: 22. P. Klimpar .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KONTORŠIKOV Maxim - TOMŠÍK Zbyněk, LAKOMÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.