3:1
(2:1)
29. D. Renta
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí udeřili dvakrát na konci poločasu


Branky


0

Orlová sice vedla, ale dvě rány Vendryně na konci poločasu jí srazily vaz. Vendryně pak výhru pojistila ve druhé půli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vendryně hned v úvodu zahodila několik vyložených šancí. Hosté se pak z první kloudnější akce ujali vedení, když po půlhodině hry mladík Renta vymetl pavučiny domácí klece - 0:1. Vendryně si gólové údery schovala na závěr prvního poločasu, kdy nejdříve ve 44. minutě Martinčík z přímého kopu nádherně obstřelil zeď a vymetl šibenici - 1:1. O minutu později dokonal obrat ve skóre Racko - 2:1. Ve druhém dějtsví v 73. minutě Racko využil nedorozumění hostující defenzivy a vnesl klid do domácích řad - 3:1. Další šance Vendryně zahodili Vlachovič, Martinčík a Racko, který odmítl zkompletovat hattrick. A když své šance nevyužila ani Orlová, připsala si Vendryně tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Ludvík Martínek (manažér, pro http://fm.denik.cz/): Na těžkém a rozbahněném terénu se hrál bojovný zápas, který navíc ovlivňoval silný vítr. Byl to především tvrdý boj, kombinovat prakticky nebylo možné. Ve druhém poločase se hra přelévala ze strany na stranu. V kritických situacích nás podržel brankář Pecha, znamenitě si vedl hrající trenér Chlebek, který na stoperu vyhrál snad všechny vzdušné souboje.

FK Slavia Orlová - Lutyně
Jarmil Kopel (trenér, karvinsky.denikc.cz): Místo, abychom měli sami náskok, přišli jsme během chvilky o vedení a zase jsme odcházeli do šaten skleslí. Škoda, být tady v kompletní sestavě, tak si z Vendryně určitě něco odvezeme. Tohle byl absolutně hratelný mančaft, asi není náhoda, že je stejně jako my dole v tabulce.



Sestavy


TJ Vendryně
V. Pecha [-] - J. Pilch [-] , J. Chlebek [-] , M. Vlachovič [-] (84. D. Rusek [-] ) , D. Martynek [-] , I. Martinčík [-] , F. Przyczko [-] , F. Racko [-] , O. Byrtus [-] , M. Dawid [-] , J. Kalfas [-]

FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Polášek [-] - M. Koschny [-] , M. Kubiš [-] (86. J. Ganobčík [-] ) , L. Regec [-] (88. P. Šoustek [-] ) , T. Herák [-] , M. Macháček [-] , T. Cmorják [-] (59. M. Velký [-] ) , M. Široký [-] , D. Renta [-] , M. Papuga [-] , P. Pavlík [-]

ŽK: 78. I. Martinčík - 43. M. Papuga , 55. P. Pavlík , 88. D. Renta .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: NOVÁK Daniel - ČECHÁČEK Petr, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.