4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál střelecky selhal


Branky


21. D. Ondruš , 45. D. Ondruš , 62. M. Ronec , 66. M. Ronec - 22. T. Kazár
0

V soutěží krajského přeboru pokračovali v neděli naši hráči A týmu utkáním na hřišti Bílovce a i přesto, že měli v průběhu utkání oproti domácím mnohem více brankových příležitostí, odnesli si až krutou porážku 1:4 . 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bruntálští nastoupili do utkání aktivně a v prvních dvaceti minutách si vypracovali herní převahu. Ta přinášela hostům i brankové příležitostí.

 

Ve 14. minutě poslal Horák do samostatného nájezdu na brankáře domácích Nikše Zatloukala, ten ale trefil jen nohy domácího gólmana. Následný rohový kop Šandy poslal hlavou těsně vedle domácí brány Ostrák. Bruntálští byli aktivní a měli další střelecké příležitostí. Ani jedna se neujala a ve 21. minutě udeřili Bílovečtí. Ke střele z dobrých třiceti metrů napřáhl Ondruš a míč zapadl přesně pod břevno branky bruntálského gólmana. Hosté pokračovali v aktivním výkonu a o minutu později se začínalo znovu. Přesný centr Jana Krajčoviče poslal hlavou nezadržitelně do sítě domácích Kazar. Ve 35.minutě měli Bruntálští další možnost ke skórování. Šanda vybídl ke vstřelení gólu Ostráka, ten ale posla míč nad bránu Bílovce. Ve 40. minutě poslal gólovou přihrávku na Ostráka Kazar, míč ale z kopačky bruntálského hráče mířil opět mimo. Hráči Bruntálu byli lepším týmem, ale před poločasem inkasovali. Domácí z ojedinělého protiútoku ve 45. minutě vybojovali sporný aut. Hosté se zbytečně nechali rozhodit a nesoustředili se na hru. Bílovec rozehrál autové vhazování a následnou střelu Moučky ze šestnáctky odraženou od břevna vrátil do sítě Bruntálu opět Ondruš.

 

Aktivnějším týmem byli hosté i od začátku druhé poloviny utkání. Ve 47. minutě poslal do šance Němec Orsága, ten ale trefil opět jen nohy brankáře Bílovce a následná dorážka Šandy o centimetry minula pravou tyč domácí svatyně. Hosté tlačili a chtěli vyrovnat. V 62. minutě ale podnikli domácí rychlý protiútok. Hostující defenzíva špatně odvrátila míč a Ronem vsítil už třetí gól domácího týmu. O další minutu později to vypadalo z hosty ještě hůře. Čárový rozhodčí pustil jasný ofsajd a domácí Ronec zvýšil vedení na 4:1 ve prospěch Bílovce. Bruntálští ani za krajně nepříznivého stavu nesložili zbraně a chtěli alespoň korigovat. V 78.minutě poslal Došla do vyložené příležitostí Orsága, ten ale opět těsně minul. Nemohoucnost bruntálské produktivity potvrdil ještě v 83.minutě střídající Mišurec, který po přihrávce Ostráka poslal míč ve vyložené příležitostí opět těsně vedle. SO Bruntál si odvezl z Bílovce až příliš krutou porážku 1:4 a v neděli se buse snažit o reparát v domácím utkání proti Háji ve Slezsku.

 

text zdroj: http://www.fcsobruntal.cz/



Ohlasy k zápasu



MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér): Doplácíme v posledních utkáních na velice špatnou obrannou činnost a špatnou produktivitu v koncové fázi. Co je nám platné, že jsme hlavně celý první poločas jasně lepším týmem a vytvoříme si spoustu brankových příležitostí, když je ale trestuhodně prohospodaříme a místo toho abychom vedli alespoň 3:1, tak prohráváme 1:2. Ve druhé půli to bylo obdobné. Neproměníme šance a po chybách inkasujeme a odvezeme si vzhledem k průběhu utkání až příliš krutou porážku. Musíme to do dalších utkání rozhodně zlepšit.



Sestavy


FC Bílovec
M. Nykš [-] - M. Raszyk [-] , M. Marák [-] (85. J. Tomášek [-] ) , M. Moučka [-] , P. Moučka [-] (80. O. Pavlík [-] ) , D. Ondruš [-] , M. Mikyska [-] (46. M. Ronec [-] ) , P. Žídek [-] , J. Darda [-] (77. R. Hoblík [-] ) , H. Seman [-] (86. R. Hon [-] ) , L. Černín [-]

MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - R. Zatloukal [-] (88. J. Hendrych [-] ) , P. Šanda [-] (75. P. Mišurec [-] ) , M. Došla [-] , V. Horák [-] , L. Češek [-] , T. Kazár [-] , M. Ostrák [-] , T. Němec [-] (67. M. Cabal [-] ) , Z. Orság [-] , J. Krajčovič [-]

ŽK: 36. M. Moučka - 72. J. Krajčovič , 87. P. Mišurec .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - ČUBA Daniel, ŠVEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.