Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná pokračuje v dobrých výkonech


Branky


0

Utkání se odehrálo na umělé trávě v Orlové,když hlavní travnatá plocha byla podmáčená. Čeladná rozhodla o své výhře už v první půli, kdy vsítila pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým začal aktivněji a již v10.min.zahrávají standartní situaci,když centr letí před Jurase,ten se štěstím,vyráží na rohy.To bylo ze strany domácích do poločasu vše.S umělou hrací plochou se lépe vypořádali Čeladenští,když začali diktovat svůj systém.V 16.min.se Baran dostává míč do uličky za obránce,ocitá se sám a 100% šanci spaluje střelou vedle.Hosté zachytávají veškerou rozehrávku již ve středu hřiště,Marek Váňa posílá míč za obranu,Padych nabíhá z lajny a z úhlu prostřeluje gólmana 0-1!(18.min)-Hosté dávají o sobě vědět o čtyři minuty později,když Jakub Padych centruje na Martina Váňu,ten prostřeluje brankáře domácích 0-2!Čeladenští se dostávají k míči v 26.min,když Martin Váňa vhazuje auty na bratra Marka,ten posílá přesnou přihrávku do uličky Pliskovi a ten z první tvrdou střelou k tyči nedává Orlové šanci 0-3!Čeladná dále zlobí,ale sklepnutý míč Barana na Tarabu končí nad břevnem.Další šance Barana (přihrávka )Padychovi,už vychází(33.min),když Padych dostává míč do běhu a po obejití brankáře zasahuje 4 branku.Domácí se dostávají do šance v 33.min,když po brejku se dostávají do přečíslení,ale jejich pokus likviduje Juras.Pomalu se končí poločas,když Čeladná dostává výhodu vhazování autu,čehož využívá Martin Váňa,když po dlouhém autu a přihrávce Marka Váni střelou k tyči končí poločas na 0-5!

 

Do druhého poločasu nastupují domácí jako vyměněni a dostávají se více do hry,v 55.min nastřelují Jurasovo břevno.Po ztrátě míče ve středu pole,se domácí dostávají do brejku,čehož využívají k čestnému úspěchu a Jurasovi zasouvají míč do sítě 1-5!Hosté se pokouší o další úspěch v 73.min.když Martin Váňa posílá technickou střelou na gólmana,ten vyráží a Jakub Padych dorážkou dává hattrick 1-6!Čeladná se pokouší o další změnu skóre v 82.min.,ale Padych nastřeluje pouze břevno.Čeladná si po zásluze odváží všechny body a potvrzuje tak 3.místo v tabulce.

 

text zdroj:http://www.skceladna.cz/



Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Polášek [-] (46. L. Koník [-] ) - M. Tomáš [-] (57. M. Koschny [-] ) , L. Regec [-] (46. P. Šoustek [-] ) , M. Macháček [-] , T. Mleziva [-] (57. M. Kubiš [-] ) , M. Široký [-] , D. Renta [-] (63. L. Suchánek [-] ) , A. Malík [-] , M. Papuga [-] , R. Kroček [-] , P. Pavlík [-]

SK Beskyd Čeladná
O. Juras [-] - M. Pliska [-] , M. Jaroš [-] , V. Čáp [-] , A. Taraba [-] (74. M. Fojtík [-] ) - O. Walder [-] (76. J. Strohalm [-] ) , M. Šimák [-] (60. K. Surovec [-] ) , M. Váňa [-] , M. Váňa [-] - T. Baran [-] , J. Padych [-] -

ŽK: 54. T. Mleziva , 57. M. Tomáš - 54. M. Šimák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: JAHODA Kamil - ŠUJAN Stanislav, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.