Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná srovnala v samém závěru


Branky


0

Očekávané okresní derby mezi domácím FC SO Bruntál a Břidličnou se odehrálo v neděli na městském stadiónu v Bruntále, po skončení oboustranně dobrého a dramatického utkání se oba týmy rozešly smírným výsledkem 3:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zaplněný bruntálský stadión sledoval od začátku oboustranně svižný a bojovný fotbal. Břidličná chtěla potvrdit dosavadní neporazitelnost, domácí naopak chtěli navázat na minulé vítězství v Polance.

 

Po úvodním oťukávání udeřilo v 18. minutě. Gól domácích ale nebyl pro faul na gólmana hostů uznán. Ve 21. minutě se už domácí dočkali. Zatloukala zastavil v gólové příležitostí až brankář hostů Zifčák a domácí zahrávali pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Klembara a dostal Bruntálské d vedení. Hosté chtěli reagovat, ale ve 28. minutě byli blízko gólu opět domácí. Po závaru před brankou Břidličné nedokázali hráči SO míč protlačit míč za záda brankáře hostů. Zajímavý fotbal pokračoval. Ve 37. minutě napřáhl ke střele z pětadvaceti metrů Kamil Kocúr, naštěstí pro domácí trefil jen spojnici tyče a břevna domácí brány. Ve 40. minutě mohli skórovat domácí. Němcovu střelu vykopával stoper hostů až z brankové čáry. 

 

Z ostra začal i druhý poločas. Už ve 48.minutě potáhl míč po levé straně Němec, na jeho přihrávku před bránu si naběhl Orság a domácí vedli rozdílem dvou branek. O dvě minuty později pálil z dobré pozice Němec, branku ale přestřelil. Domácí byli při chuti a v 56.minutě přišla akce Klembary s Havlíčkem, stav se neměnil. V 57. minutě se Břidličná vrátila do zápasu. Po standardní situaci se prosadil hlavou v šestnáctce domácích kanonýr Břidličná Kučera. V Hosté chtěli srovnat, ale v v 67.minutě bylo vše jinak. Z dvaceti metrů pálil ba bránu hostů Orság, gólman Břidličné míč vyrazil a dobíhající Němec vrátil svému týmu dvoubrankový náskok. Hosté ale reagovali vzápětí a o minutu později se prosadili. Minarčíkového špatného vyběhnutí využil hostující Kamil Kocúr a snížil na 2:3 z pohledu hostů. Utkání gradovalo. Hosté přitlačili a v 85. minutě bylo vyrovnáno. Jiřičný se po centru Kamila Kocúra z levé strany dostal k míči a střelou pod břevno srovnal výsledek na 3:3. Přetočit výsledek na svou stranu mohli domácí v 90. minutě. Trestný kop Šandy ale těsně minul šibenici Zifčáka v bráně hostů.

 

 

Foto zdroj: http://www.fcsobruntal.cz/



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál
Antonín Mura: Vedli jsme už dvoubrankovým rozdílem a nakonec jsme podle mne ztratili vyhrané utkání. Je pravdou, že nás dnes nepodržel gólman a dostali jsme laciné góly. Tři branky doma nemůžeme dostávat. Hosty to nakoplo a v závěru výsledek srovnali. Myslím ale, že při pokutovém kopu mohl být potrestán brankář Břidličné přísnějším trestem a v závěru se mohla pískat penalta i na Němce. Musíme se z toho poučit a jít dál.

TJ Břidličná
Ludvík Zifčák st. (předseda): Ztratili jsme v Bruntále další dva body. Prohrávali jsme sice dvoubrankovým rozdílem, ale myslím, že jsme byli herně lepším týmem a měli více ze hry. Jedna situace zaváněla penaltou pro nás za ruku, ale nepískalo se.



Sestavy


MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - R. Zatloukal [-] (77. M. Cabal [-] ) , P. Šanda [-] , M. Došla [-] , P. Klembara [-] (56. P. Havlíček [-] ) , V. Horák [-] , L. Češek [-] , M. Ostrák [-] , T. Němec [-] (82. J. Blažek [-] ) , L. Mohyla [-] , Z. Orság [-]

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - H. Mensah [-] , M. Borboryo [-] , D. Jiřičný [-] - P. Kučera [-] , R. György [-] , M. Schreier [-] , D. Hoffmann [-] - J. Mitov [-] (56. J. Kocúr [-] ) , P. György [-] (52. M. Kladníček [-] ) , K. Kocúr [-] -

ŽK: 84. J. Blažek - 22. L. Zifčák .
Počet diváků: 620. Rozhodčí: VIDLIČKA Daniel - TROJAN Roman, ČECHÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.