Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V brankových hodech úspěšnější Krnov


Branky


0

Dětmarovice se poprvé střelecky prosadily až Krnov vedl o čtyři branky. Až ke konci zápasu korigovaly skóre na přijatelný rozdíl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov i se změnami v sestavě nastoupil v Dětmarovicích proti místnímu týmu. A hosté z Krnova začali utkání lépe, když se jim v 18. minutě povedl brejk. Starý narýsoval přesnou přímku na Hrubého, který zasekl míč a levou nohou obstřelil domácího brankáře Kotrlu - 0:1. Na opačné straně se Dětmarovice jen těžko prokousávaly k brance Krnova. Ve 34. minutě nasadil Hrubý raketovou rychlost a utekl a centrem vybídl ke skórování Starého - 0:2. Ve 43. minutě se dostal do šance krnovský Houdek, ale Kotrla byl na místě. O pár sekund později si ale Houdek spravil chuť, když nekompromisně napálil balon pod víko - 0:3.

 

I start do druhého dějství vyšel Krnovu na jedničku. Krásny centr Pelly našel v pokutovém území domácích Starého a ten míč míč zametl do horního růžku domácí branky - 0:4. Dětmarovice se dostaly ke slovu teprve v 56. minutě, když se do listiny střelců zapsal Skotnica - 1:4. O tři minuty později však Hrubý svým druhým gólem v zápase popáté rozesmutnil domácího strážce svatyně - 1:5. Hrubý pak zahodil ještě tři tutovky. Jenou napálil tyč, podruhé ho vychytal brankář Kotrla. Dětmarovice v závěru pak výsledek kosmeticky upravily. Nejprve se prosadil Bystrý - 2:5. Konečnou podobu výsledku dal sedm minut před koncem Beilner - 3:5.



Ohlasy k zápasu



FK Krnov
Ladislav Bartek (trenér): Musím říct, že kluci hráli opravdu dobře. Utkání se nám podařilo. Soupeř měl v sestavě starší zkušené hráče a na ně naše rychlost platila. Výborný zápas odehrál Hrubý, byl hodně na míči, dostával se do šancí, klidně mohl dát pět gólů. Starý zahrál taky dobře, vybojoval spoustu míčů, byly na něj fauly a ještě dal dva góly. Takže se zápasem spokojenost, ale už zase jedeme dál Zdroj: http://bruntalsky.denik.cz/fotbal_region/krnov-nastrilel-pet-golu-detmarovicim-20160926.html



Sestavy


SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - J. Káňa [-] (46. R. Bystrý [-] ) , Z. Holý [-] , R. Pilař [-] - T. Hrtánek [-] , M. Maleňák [-] (46. O. Matušík [-] ) , M. Kempný [-] (65. J. Ligocký [-] ) , L. Ligocký [-] , M. Kovář [-] (65. M. Ristovský [-] ) - Z. Skotnica [-] , P. Zahatlan [-] (46. P. Beilner [-] )

FK Krnov
R. Jaška [-] - J. Houdek [-] , J. Hrubý [-] (73. Š. Ondra [-] ) , L. Pella [-] , L. Mitura [-] , O. Bartoníček [-] , A. Ondra [-] , V. Šustr [-] (53. M. Šimeček [-] ) , M. Daříček [-] , M. Čanecký [-] , J. Starý [-] (67. P. Pohludka [-] )

ŽK: 54. Z. Holý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - FAJKUS Josef, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.