2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pětiminutovka rozhodla o výhře Šenova


Branky


74. M. Koďousek , 79. Z. Bednář (p.)
0

Po bezbrankovém poločase, rozhodl Šenov o třech bodech v závěrečné čtvrthodině dvěma góly během pěti minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství byl lepším týmem Těšín, který zahodil minimálně tři šance. Šenov naopak začal velice zakřiknutě. Těšín byl lepší na balónu a Kiška s Folwarcznym se objevili sami před šenovským brankářem Szarowskim, který je dokázal pokaždé vychytat. V další šanci trefil Kiška jen tyčku domácí svatyně. Druhý poločas nabídl opatrný fotbal z obou stran a na trávníku se velice dlouho nic nedělo a hrálo se mezi šestnáctkami. Pak Těšín ztratil míč při rozehrávce a Šenov toho v 74. minutě využil Koďouskem, který otevřel skóre zápasu - 0:1. Za pět minut navíc fauloval Gradek domácího hráče a Bednář pokutový kop proměnil - 2:0. Těšín se pak už na nic nezmohl a Šenov si připsal výhru. 



Ohlasy k zápasu



FK Český Těšín
Richard Beneš (trenér): Byli jsme blízko aspoň k tomu bodu, vždyť jsme jen v první půli zahodili tři jasné šance a soupeř neměl nic. Proměňování nás stálo body. Zdroj: http://karvinsky.denik.cz/fotbal_region/tesin-gol-nedal-a-nema-nic-20160925.html



Sestavy


SK Šenov
R. Szarowski [-] - M. Aniol [-] , O. Habernal [-] - J. Hanauer [-] , M. Schovajsa [-] , M. Koďousek [-] (81. L. Svoboda [-] ) - Z. Bednář [-] - D. Vodák [-] , M. Vedlich [-] (68. M. Stehlík [-] ) , R. Beránek [-] , F. Čižmář [-] (59. M. Gorovič [-] )

FK Český Těšín
B. Gradek [-] - J. Lojek [-] , S. Zogata [-] , M. Folwarczny [-] (75. J. Zogata [-] ) , J. Kupczak [-] , M. Sostřonek [-] , D. Konečný [-] (81. D. Michalisko [-] ) , P. Kiška [-] , D. Bolek [-] , O. Popelka [-] , L. Rac [-]

ŽK: 61. R. Beránek , 89. L. Svoboda .
Počet diváků: 164. Rozhodčí: JAHODA Kamil - MUROŇ Antonín, VIŠČOR Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.