0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Půda režíroval výhru


Branky


36. K. Půda , 50. K. Půda , 79. E. Opata
0

Heřmanice si odvezly tři body z Orlové a opět se dostaly do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí družina z Orlové nastoupila do zápasu oslabena o tři stabilní hráče základní sestavy, které nahradili dorostenci. První poločas odehrála Orlová velice zodpovědně v defenzívě, hráči plnili trenérovy pokyny a Heřmanice skoro k ničemu nepustila. Tato taktika domácímu souboru vydržela skoro celý první poločas. Teprve devět minut před koncem se po faulu Orlové před hranici pokutového území postavil k přímému kopu Půda, jehož rána ladným způsobem doletěl až do šibenice - 0:1. 

 

Se stejnou taktikou chtěla vstoupit Orlová i do druhé půle. Jejím cílem bylo co nejdéle nedostat branku, aby soupeř znervózněl. To se jí ale vůbec nepodařilo. Pět minut po přestávce střelecky agilní Půda rozesmutnil domácí fandy podruhé - 0:2. Od té chvíle začaly Heřmanice na hřišti dominovat a Orlová se prakticky k ničemu nedokázala dostat. Svou výhru pak Heřmanice potvrdily deset minut před koncem utkání, když se úspěšným střelcem stal Opata - 0:3. Heřmanice už v poklidu dokráčely za třemi body, a využily zaváhání Bohumína, aby se znovu na čele tabulky bodově osamostatnily.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Orlová - Lutyně
Jarmil Kopel (trenér): Kluci se snažili, za první poločas je musím pochválit. Hráli jsme pod balonem a dodržovali taktiku. Heřmanice ale potvrdily své kvality, vyhrály zaslouženě. Ve druhé půli si zkušeně hlídaly výsledek Zdroj: http://karvinsky.denik.cz/fotbal_region/na-lidra-nestacili-20160925.html




Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Polášek [-] - L. Koník [-] (81. L. Suchánek [-] ) , T. Věčorek [-] , M. Koschny [-] (64. T. Botur [-] ) , T. Herák [-] , M. Široký [-] , D. Renta [-] , A. Malík [-] (46. M. Macháček [-] ) , M. Papuga [-] , R. Kroček [-] , P. Pavlík [-] (70. M. Kubiš [-] )

FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - E. Opata [-] , V. Potůček [-] , P. Schwarz [-] (81. D. Fedák [-] ) , S. Mantey [-] (85. J. Schwarz [-] ) , R. Koval [-] , A. Effa [-] (79. T. Wilk [-] ) , D. Fojtík [-] , M. Šimáček [-] , D. Mlčoch [-] (84. J. Hetto [-] ) , K. Půda [-] (85. F. Tišler [-] )

ŽK: 38. T. Věčorek , 63. T. Herák . ČK: 70. T. Věčorek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ČUBA Daniel - OPĚLA Robin, LAKOMÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.