1:3
(0:0)
47. R. Drulák (vl.)
56. T. Němec
91. J. Krajčovič (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka nestačila na Bruntál


Branky


61. D. Mašlanka - 47. R. Drulák (vl.) , 56. T. Němec , 91. J. Krajčovič (p.)
0

Hosté se po přestávce ujali rychle dvougólového vedení. Polanka snížila, ale poslední slovo měl v nastavení Bruntál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc šancí nenabídl, za zmínku stojí centr Ševčíka a hlavička Fromeliuse, kterou vytáhl nohou na roh Minarčík. Hosté zahrozili z přímého kopu, odražený míč napálili z šestnáctky, Řehulka byl ale připraven a míč vyrazil. V 35. minutě pronikal po pravé straně Orság, centr na zadní tyč ale nikdo nevyslyšel. Největší šanci měli hosté o čtyři minuty později, odražený míč domácí nepohlídali a Klembara se řítil sám na Řehulku. Ten ale jeho pokus vystihl a podržel domácí tým.

 

 

Do druhého poločasu už nenastoupil domácí kapitán Fromlelius, který utrpěl zásah do hlavy v prvním poločase a zůstal otřesen. Ve 46. šesté minutě vyslal Skřehot Valigůru do zakončení, jeho pokus se úplně nepovedl a Minarčík jeho střelu chytil. Tak jak to bývá, uhodilo hned o chvíli na druhé straně. Přímý kop hostů si srazil do vlastní sítě Drulák. Domácí mohli snížit v 54. minutě, přímý kop Martina Skřehota netrefil přesně hlavou Rudolf Šimek. O dvě minuty později se prosmýkl u rohového praporku Němec kolem Druláka a Ševčíka a střelou z úhlu na zadní tyč našel volné místo a zvýšil na 2:0. Domácí snížili v 61. minutě, odkop v nouzi Řehulky dopadl na volného Mašlanku, který z jedné prostřelil Minarčíka. Další ztráta pro domácí přišla v 68. minutě, kdy Ševčík schytal tvrdou střelu a při dopadnutí si poranil koleno a musel být střídán. V závěru zápasu se protáhl Němec před branku domácích a Šimek jej zastavil za cenu faulu. K pokutovému kopu se postavil Krajčovič a upravil na konečných 1:3.

 

zdroj text: http://www.fkskpolanka.cz/



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - N. Andrýsek [-] , J. Kaluža [-] , R. Šimek [-] - V. Borgosz [-] , M. Skřehot [-] , R. Fukala [-] - J. Ševčík [-] (68. L. Uhlík [-] ) , D. Fromelius [-] (46. D. Mašlanka [-] ) - R. Drulák [-] (56. O. Liška [-] ) , M. Valigůra [-]

MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - R. Zatloukal [-] (81. A. Dluhoš [-] ) , P. Šanda [-] , M. Došla [-] , P. Klembara [-] (89. R. Svrčina [-] ) , T. Kazár [-] (26. M. Cabal [-] ) , P. Havlíček [-] , T. Němec [-] , L. Mohyla [-] , Z. Orság [-] , J. Krajčovič [-]

ŽK: 58. V. Borgosz , 70. O. Liška - 48. T. Němec , 56. M. Cabal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - FAJKUS Josef, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.