2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Orlová rozhodla v závěru


Branky


0

Branky začaly padat až po přestávce. Na domácí branku ještě hosté reagovali. Na branku domácích v závěru už odpověď nenašli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Frenštátu nastoupili na půdě v Orlové se třemi forvardy, ale v prvním poločase jim tato taktika vůbec nevyšla, protože byli nebezpečnější domácí hráči Orlové, kteří si vypracovali i více brankových příležitostí.  

 

Do druhé půle už hosté nastoupili se dvěma klasickými hroty a hra se vyrovnala.

V 69. minutě se ale poprvé v zápase na světelné tabuli měnilo skóre, když udeřila Orlová. Střela Macháčka zpoza šestnáctky skončila až v síti hostující brány - 1:0. Za pouhých šest minut však Frenštát skóre srovnal po spolupráci dvou nováčků. Roman Blažek, nacentroval přesně na Jana Kahánka, který pohotově vyrovnal na 1:1.

V závěrečné čtvrthodině se na hřišti strhla pořádná divočina. Oba celky se snažily strhnout vítězství na svou stranu a útoky se valily od jedné branky ke druhé. Největší šanci Frenštátu vypracovali paradoxně domácí hráči, když si nastřelili břevno vlastní branky a z následného protiútoku pak v 89. minutě rozhodli, když střílený míč do šestnáctky zasunul do sítě Renta - 2:1. 



Ohlasy k zápasu



SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radúz Rek (trenér): Chtěli jsme překvapit, takže jsme šli do rizika, protože jestli nás v krajském přeboru někdo velmi dobře zná, tak je to právě Orlová díky trenéru Jurčíkovi, který chodí pravidelně na naše domácí zápasy. Chtěli jsme hrát aktivně, napadat, ale bylo vidět, že na to nejsme zvyklí. Zdálo se mi, že jsme nestačili kondičně a předvedená hra byla z naší strany spíše podprůměrná. Orlová měla v první půli tři vyložené šance, při kterých nás podržel Pešák.V závěru to bylo opravdu nahoru dolů. Bohužel jsme to byli my, kteří jsme inkasovali. Mohli jsme mít tři body, ale nemáme nic. Zdroj: http://novojicinsky.denik.cz/fotbal_region/frenstatsti-prisli-o-bod-z-orlove-az-v-zaveru-20160830.html



Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Polášek [-] - R. Kroček [-] , T. Věčorek [-] , M. Tomáš [-] (66. M. Kubiš [-] ) , P. Pavlík [-] , M. Macháček [-] (92. M. Koschny [-] ) , T. Mleziva [-] , M. Široký [-] , D. Renta [-] , M. Papuga [-] , T. Herák [-]

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - A. Marek [-] , R. Vaverka [-] , J. Štika [-] (46. A. Plachký [-] ) , V. Jurek [-] , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] , R. Bartoš [-] , J. Kahánek [-] , J. Bednář [-] , R. Špaček [-]

ŽK: 22. M. Široký , 35. M. Macháček , 45. P. Pavlík - 42. J. Štika .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Bebenek Petr - SVOBODA Marian, OCHODEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.