1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hanus rozhodl zápas


Branky


0

Bohumín bodově vykradl Háj díky dvěma trefám Hanuse.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se v Háji velmi dlouho nudili. Střelecké pokusy Komárka nebo Eršila byly spíše z kategorie propagačních. Stav nula nula vydržel až do probíhající 42. minuty. Po chybě Trupla se zmocnili fotbalisté Bohumína míče a z rychlého brejku zkušeně přelstil hájeckého gólmana Hladkého Hanus - 0:1.

 

Start druhé půle začal pro domácí ekipu lépe. V 53. minutě zahrával roh Staníček a Štefek prudkou hlavičkou napnul hostující síť - 1:1. Háječtí výrazně zvýšili své úsilí a neúnavně centrovali své míče do vápna Bohumína. Z vysokého počtu centrů a standardek se zrodila jen nepřesná střela Komárka. V 77. minutě se ke slovu dostal Bohumín a bylo zle. Těsně před vápnem fauloval Kolig a Hanus z trestňáku vsítil rozhodující branku zápasu - 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Jiří Swiech (trenér, pro regionopavsko): byl to remízový zápas, ale soupeř bohužel potrestal naše chyby. Podobné individuální hrubky nás pořád srážejí do kolen. Dále mě štve, že na tréninku něco nacvičujeme, jenže potom to nedokážeme přenést do samotných utkání. Na trávníku jsme strašně nervózní, úplně se bojíme hrát.

FK Bospor Bohumín
Marek Poštulka (trenér): Výkon nebyl opět optimální, naší hře chybí více lehkosti, z čehož plyne, že jsme v Háji docílili takového udřeného vítězství. Jsme zaražení, jako bychom měli zataženou ruční brzdu. Naše hra není uvolněná, ale dneska se prosadil alespoň Franta Hanus. Zdroj: http://karvinsky.denik.cz/fotbal_region/bohumin-vyhrava-i-se-zatazenou-rucni-brzdou-20160828.html



Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
P. Hladký [-] - L. Komárek [-] (70. L. Malcharek [-] ) , T. Trupl [-] , R. Staníček [-] , R. Štefek [-] , J. Lampa [-] (86. Š. Blažej [-] ) , I. Janíček [-] , M. Vyležík [-] , Z. Eršil [-] , R. Kolig [-] (77. P. Kozelek [-] ) , O. Matěj [-]

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - R. Košťál [-] , P. Poštulka [-] (73. L. Kalous [-] ) , J. Baculák [-] - R. Vaclík [-] , A. Šipula [-] (58. J. Kubinski [-] ) , J. Sittek [-] , D. Socha [-] , L. Kurušta [-] (88. P. Šiška [-] ) , F. Hanus [-] - J. Ferenc [-] (65. D. Jatagandzidis [-] )

ŽK: 43. T. Trupl , 64. R. Štefek - 44. R. Vaclík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LALÍK David - PICMAUS Jiří, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.