Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2016 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

10.0

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanice s přehledem porazily Polanku


Branky


12. E. Opata , 30. M. Šebek , 62. K. Půda , 81. K. Půda
0

Vstup do nové sezóny krajského přeboru vyšel lépe domácím Heřmanicím, které v každém poločase dvakrát rozvlnily síť polanecké branky a připsaly si zaslouženou výhru 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polanečtí nastoupili s několika posilami v základní sestavě, ve stoperské dvojici se představili Valigůra a Šimek a jako podhrotový útočník se představil Uher.

Úvodní tlak domácích Polanečtí ustáli a v 7 minutě zahrozili brejkem. Po pravé straně unikl David Fromelius, nacentroval před branku na nabíhajícího Daniela Uhera, jemuž chybělo pár centimetrů, aby mohl zakončit. Domácí obránci míč odvrátili k Vojtěchovi Borgoszovi, jehož dělovku skluzem zblokoval domácí obránce. Domácí zahrozili průnikem Patrika Schwarze, který prošel po levé straně a jeho dělovku vyrazil Radovan Řehulka na roh. Po něm už se domácí radovali, centr na zadní tyč spadl se štěstím na nohu Erika Opaty a od něj skončil za brankovou čáru. O dvě minuty později pronikal na druhé straně Fromelius, jeho pokus srazil na mimo Koval. Z následného rohu hlavičkoval Valigůra nad branku domácích. Další šanci měli hosté ve 24. minutě, po povedené akci Borgosz – Fromelius – Jakubov, zakončoval Fromelius střelou zpoza šestnáctky nad branku. O chvíli později chyboval Koval před vlastní brankou, Dominik Šindler střelou z jedné mířil mimo. Pravidlo: „nedáš, dostaneš“ se projevilo ve 30. minutě, Erik Opata vybojoval míč na domácí polovině, přihrávkou za obranu vybídl k průniku Martina Šebka, který i se štěstím dostal míč přes vybíhajícího Řehulku a hlavičkou zvýšil na 2:0. Po této brance byli zase aktivnější hosté, tečovanou hlavičku Fromeliuse vytáhl konečky prstů Šráček mimo, hlavičku Valigůry vykopnul Šebek na brankové čáře a z následného centru Fromelius trefil místo, kde stál připravený Šráček. V závěru poločasu mohl zvýšit na 3:0 Půda, průnik po pravé straně vyrazil Řehulka mimo.

 

Druhý poločas začal náporem hostů, ale žádná šance neznamenala větší nebezpečí pro domácí branku. V 58. minutě prošel střídající Ševčík domácí obranou, jeho pokus vyrazil Šráček mimo. O čtyři minuty později dostal přihrávku do ofsajdu Půda a zvýšil na 3:0, branka byla k překvapení hostů uznána. Polanečtí změnili rozestavení na 3 obránce vzadu, a snažili se aspoň o snížení. Několik šancí na kontaktní branku bylo, ale chybělo štěstí v koncovce. Na konečných 4:0 zvýšil v 82. minutě opět Půda, kdy zakončoval další brejk.

 

zdroj text:http://www.fkskpolanka.cz/ 



Ohlasy k zápasu



FK SK Polanka nad Odrou
Radek Nešpor (trenér): Poté co jsme poprvé inkasovali mi přišlo, že se tým, i když moc nevím proč, sesypal. Najednou mi moji hráči připadali podělaní Zdroj: http://moravskoslezsky.denik.cz/fotbal_region/hermanice-zahajily-sezonu-vysokou-vyhrou-nad-polankou-20160806.html



Sestavy


FC Heřmanice Slezská
J. Šráček [-] - D. Mlčoch [-] (68. A. Effa [-] ) , M. Šimáček [-] , K. Půda [-] (89. D. Schiffauer [-] ) , E. Opata [-] , M. Šebek [-] (85. D. Fedák [-] ) , V. Potůček [-] (77. J. Hetto [-] ) , P. Schwarz [-] (62. O. Strojek [-] ) , S. Mantey [-] , R. Koval [-] , D. Fojtík [10.0]

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - R. Šimek [-] (46. J. Ševčík [-] ) , J. Kaluža [-] , M. Valigůra [-] , O. Liška [-] (77. L. Uhlík [-] ) - D. Šindler [-] , M. Skřehot [-] , D. Uher [-] , M. Jakubov [-] (83. R. Drulák [-] ) , V. Borgosz [-] (42. N. Andrýsek [-] ) - D. Fromelius [-] -

ŽK: 68. M. Šimáček - 45. D. Fromelius , 54. R. Drulák , 67. O. Liška .
Počet diváků: 176. Rozhodčí: LALÍK David - PICMAUS Jiří, NOVÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.