2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase sněžilo štěstí domácím Chyškám, Junior brankou ze závěru zápasu poprvé v sezóně prohrál!


Branky


0

Chyšky tak získaly cenný skalp lídra!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po brance na každé straně

Po příjezdu do Chyšek přivítaly Junior první sněhové vločky a po celý zápas sníh s deštěm neustal. Úvod zápasu pro hosty nevypadal špatně, když v 5. minutě Dohonyi našel ve vápně nabíhajícího M.Šrámka, který si převzal balon a pohodlně skóroval 0:1. Ve 20. minutě se mohli Strakoničtí radovat podruhé, když Máška napřáhl z hranice vápna a orazítkoval tyč Krausovy branky. Zdálo se, že zápas favorit bez potíží zvládne za tři body. Jenže první varování přišlo ve 23. minutě a to když domácímu Kubačovi chytil tutovku Reiser.

 

V 35. minutě už domácí udeřili na ostro, když zaváhání při odkopu potrestal V.Kosík a lobem poslal míč  za záda bezmocného Reisera a srovnal skóre na 1:1. Domácí ožili a najednou jich bylo plné hřiště, ale do tutovky se dostali hosté ve 40. minutě, když Liška poslal centr do vápna na zadní tyč, kde byl úplně volný Máška a hlavou poslal míč přes branku. Poslední poločasovou šanci měl domácí V.Kosík ve 44 minutě, ale Reiser byl pozorný.

 

Celý druhý poločas byl Junior pod mírným tlakem, ale ani domácí a ani on si nevypracoval žádnou gólovou situaci a když to vypadalo, že se body rozdělí, tak přišla 89. minuta, kdy domácí kopali druhý roh v zápase a ten byl pro hosty osudný. Na centr si naběhl Málek a hlavou skóroval na vítězství 2:1 a tak se urodila první porážka Junioru v podzimní sezóně.

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA

 



Sestavy


FC Chyšky
J. Krause [-] - R. Vačlena [-] , T. Vaverka [-] , J. Málek [-] , S. Čapek [-] - L. Lívanec [-] (87. L. Souček [-] ) , V. Kosík [-] , M. Kukač [-] , J. Barda [-] , M. Kosík [-] - M. Prášek [-] (65. T. Turek [-] )

FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - S. Šíp [-] , K. Kalianko [-] , M. Boukalík [-] , P. Cibulka [-] - T. Kostka [-] (55. J. Maršala [-] ) , J. Máška [-] (75. J. Šteflíček [-] ) , M. Šrámek [-] , V. Dohonyi [-] - J. Liška [-] (70. P. Kratochvíl [-] ) , V. Šrámek [-]

ŽK: 30. J. Barda - 56. T. Kostka , 80. P. Cibulka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Picka Pavel - BLAŽEK Vladislav, SMRČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.