T. Kostka 45. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sepekov získal na hřišti lídra bod!


Branky


45. T. Kostka (p.) - 19. M. Kosobud
0

Hosté předvedli na hřišti Junioru bojovný výkon a po zásluze byli odměněni bodem. Více v reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sepekov bojoval od prvních minut

Kdo čekal, že přijde hladké vítězství, ten byl zklamán, protože hostující celek se na trávníku představil jako velice kompaktní a enormně bojující tým, což znemožňovalo hrát domácím kombinační hru a ti navíc kazili dost přihrávek. Již v 5. minutě utkání po trestném kopu Tupého skončil míč po zákroku Reisera na tyči a po následném rohovém kopu propadl míč vápnem k zřejmě zaskočenému L. Hadáčkovi, který z malého vápna přestřelil. V 9 min. měli šanci Strakoničtí a to Maršalou, ale jeho křižnou střelu vyrazil Procházka na roh. V 10. minutě se domácí dostali do další dobré příležitosti a to když Kostka poslal do brejku Mášku a jeho střela na přední tyč skončila mimo.

 

V 18. minutě udeřilo na druhé straně po rohovém kopu, který opět prošel vápnem a u druhé tyče byl volný Kosobud, který neměl problém míč dopravit za Reiserova záda 0:1. Ve 42 minutě se dostal do velké šance Liška, ale jeho nájezd hostující brankář zneškodnil. Ve 45. minutě se domácí dočkali vyrovnání a to z penalty, která byla nařízena za ruku a Kostka ji proměnil 1:1.

 

Už bez gólů

Druhý poločas začal opět gólovou příležitostí hostí, když Tupý poslal do brejku L. Hadáčka, ale Reiser výborně jeho zakončení zlikvidoval. Ve 48 min. Cibulka poslal dlouhý přesný pas na Kostku, který z jedný přehazoval brankáře, ale i branku. V 55. minutě zazlobil opět L. Hadáček a na poslední chvíli střele zabránil Boukalík. V 63. minutě šel sám na Reisera pro změnu J. Hadáček, ale Reiser ho vystál a jeho lob skončil nad.

 

V 71. minutě tvrdě vypálil hostující Kašpar a málem domácí šli do vedení, protože vystřelil na svého brankáře, což se jen tak nevidí. Poslední šanci v utkání měl Junior a to v 83. min. po pěkném centru Váchala, na který si naskočil Kratochvíl a hlavou trefil dobře postaveného golmana. 

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA

Rohy :     4 : 5

 

Střely na branku :  4 : 4



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka: V posledním utkání podzimu na domácí půdě se nám příliš nedařilo a tak i když jsme nepřišli o neporazitelnost na domácí půdě, tak o ztrátu dvou bodů nás oloupil soupeř, který nás zaskočil bojovností a obětavostí a po zásluze si odváží bod.




Sestavy


FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - P. Cibulka [-] , S. Šíp [-] , M. Boukalík [-] , K. Kalianko [-] - J. Máška [-] , M. Šrámek [-] , T. Kostka [-] - J. Liška [-] (53. P. Kratochvíl [-] ) , V. Šrámek [-] , J. Maršala [-] (72. J. Váchal [-] )

TJ Sokol Sepekov
J. Procházka [-] - J. Bolek [-] (92. V. Baloun [-] ) , D. Smrčina [-] , L. Hadáček [-] (57. J. Staněk [-] ) , P. Palus [-] , P. Novák [-] , D. Kašpar [-] (86. V. Čunát [-] ) , V. Doubek [-] , J. Hadáček [-] , M. Tupý [-] , M. Kosobud [-]

ŽK: 31. M. Šrámek - 45. M. Kosobud .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Žurek Roman - PÁNEK Milan, RABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.