Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štěkeň byla pro rozjetý Junior lehoučkým soustem


Branky


0

Hosté v zápase nestíhali a Strakonice mohly nastřílet ještě více gólů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Junior se utrhl do dvougólového náskoku

Domácí Junior vstoupil do úvodu utkání dost vlažně a hosté toho ve 3. minutě mohli využít a to po rohovém kopu. Míč propadl k V. Čížkovi, který ho nasměroval do branky, ale Šíp ho před brankovou čarou stačil vykopnout. V další části prvního poločasu už to bylo jen v režii domácích, kteří si vykombinovali hodně brankových příležitostí, které úspěšně zahazovali, ale přece jenom dvě proměnili. V 11. minutě si vyměnili míč Liška s Dohonyim, následoval centr do vápna na nabíhajícího V. Šrámka, který nekompromisní střelou zakončil přesně 1:0. V 25. min. po centru Boukalíka z levé strany podstoupil souboj Liška s brankářem a bylo to 2:0.

 

Štěkeň se těšila na závěrečný hvizd

Druhý poločas se opět do tutovky dostal v 57. minutě hostující V.Čížek, který nedokázal ani nadvakrát dopravit míč za Reiserova záda. Hned z protiútoku po ose Kostka – V. Šrámek – Maršala, který obešel brankáře, dává posledně jmenovaný na 3:0. O deset minut později proklouzl mezi obránci hostující Šmerák, ale skórovat mu nedovolil Reiser. Od této chvíle už hosté nestíhali vůbec nic a tak se do konce utkání dobrou kombinací Junior dostal do sedmi gólových šancí, ale proměnili jenom tři.

 

A první v 76. minutě - Dohonyi prostrčil mezi obránci míč Váchalovi a ten naservíroval míč Márovi, který měl snadnou úlohu doklepnout míč do opuštěné branky 4:0. V 83 min. se míče chopil V. Šrámek, opět průnikovka na Kostku, který si golmana vychutnal lobem na 5:0. V poslední minutě utkání přišla opět pěkná kombinace z půli hřiště Kratochvíla s V. Šrámkem a přesná přihrávka do vápna na Máru, který jako V. Šrámek z prvního poločasu nekompromisní střelou určil podobu konečného výsledku na 6:0.

 

AUTOR: Jiří Cibulka

 



Sestavy


FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - S. Šíp [-] , K. Kalianko [-] , M. Boukalík [-] - J. Máška [-] (55. P. Kratochvíl [-] ) , J. Ouška [-] (64. B. Mára [-] ) , M. Šrámek [-] , V. Dohonyi [-] - J. Maršala [-] (73. J. Váchal [-] ) , J. Liška [-] (55. T. Kostka [-] ) , V. Šrámek [-]

TJ Otavan Štěkeň
T. Frýda [-] - M. Čadek [-] , V. Čížek [-] , M. Čížek [-] (85. J. Havel [-] ) , J. Prokeš [-] , P. Pletka [-] , M. Havránek [-] , M. Kešner [-] , V. Šmerák [-] , P. Vojík [-] , R. Kozlík [-]

ŽK: 19. S. Šíp .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ondra Milan - AMBROŽOVÁ Hana, ŠEDIVÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.