Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 12:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný zápas vítěze nenašel


Branky


0

Jak se utkání vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali aktivně

Domácí od úvodního hvizdu se tlačili k hostující brance a ve 4. min. se dostali do tutovky, ale Reiser zakončení Mrliny skvělým zákrokem chytil. Hned z protiútoku Dohonyi vyslal do šance Mášku, který si ještě ve vápně balon popostrčil a utaženou střelou na zadní tyč dává na 0:1. Tím Junior velkou snahu domácích otupil a do 30 min. se hra či spíše boj odehrával od vápna k vápnu. Na úzkém hřišti se nedalo moc kombinovat, a tak to byl souboj na souboj. Až ve zmiňované 30. min. měli domácí výhodu trestného kopu nedaleko vápna a Reiser musel vytáhnout další výborný zákrok. Ve druhé minutě nastavení hosté propadli na naší levé straně, odkud šel prudký centr po zemi, Reiser se snažil balon zachytit, ale na dorážku Císaře už nestačil 1 : 1.

 

I druhý poločas přinesl branku na každé straně

Stejný obrázek hry se přenesl i do druhého poločasu a souboje o balon pokračovaly. V 59 min. po trestném kopu V. Šrámka vznikl ve vápně velký zmatek a domácím se podařilo odpálit balon tak šikovně, že šli z poloviny hřiště sami Váchou na Reisera, ale zakončení naštěstí pro Strakonické skončilo vedle branky. V 64. min. se přece jenom domácím povedlo skórovat Převrátilem a otočit stav utkání ve svůj prospěch 2 : 1. Trenér Cimrhanzl začal postupně do hry pouštět další hráče z lavičky, přeskupil řady a vyplatilo se, protože Junior postupně přebíral iniciativu a zvláště Maršala dělal domácí obraně problémy. A po jednom z několika faulů právě na Maršalu kopali hosté v 85. min.  trestný kop. Kostka přesně našel prostor, kam si nabíhal V. Šrámek a hlavou zaslouženě vyrovnal na konečných 2 : 2.

 

Rohy :     5 : 3

 

Střely na branku :  4 : 3

 

AUTOR: Jiří Cibulka (Junior Strakonice)

 

 



Sestavy


SK Mirovice
M. Vandas [-] - V. Tater [-] (25. J. Převrátil [-] ) , A. Kazák [-] , P. Kvěch [-] , J. Císař [-] , M. Mrlina [-] (34. J. Becher [-] ) , T. Vácha [-] , V. Jelínek [-] , K. Mařík [-] , M. Huleš [-] , J. Hřídel [-]

FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - S. Šíp [-] , M. Boukalík [-] - T. Kostka [-] , V. Dohonyi [-] (76. J. Maršala [-] ) , M. Šrámek [-] , J. Máška [-] (80. P. Kratochvíl [-] ) , J. Liška [-] (67. J. Šteflíček [-] ) , J. Ouška [-] - V. Šrámek [-] - P. Cibulka [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: NOVÁK Matěj - DVOŘÁK Petr, TANÁČ Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.