0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně v Záblatí překvapivě remizovala


Branky


0

V Záblatí se zrodilo největší překvapení tohoto kola. Silná Čkyně nedokázala tady vstřelit branku, a tak si odváží pouze jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gerold trefil tyč

Ve 13. kole hostilo domácí Sokol Záblatí SK Čkyně. Papírovým favoritem byli hosté. V prvním poločase byli lepším týmem a vypracovali si několik slibných šancí. Po dvou měli Jan Děd s Michalem Kunešem, největší měl Michal Gerold, když nastřelil hlavičkou brankovou konstrukci domácích. Na hřišti to byl boj a rozhodně to nevypadalo že se střetávají dva týmy z opačných vod tabulky. Padesát diváků, co se přišlo podívat na stadion do Záblatí moc zatím potěšeno nebylo. Do kabin se šlo za stavu 0:0.

Miklas vytáhl perfektní zákrok

Do druhého poločasu nastoupilo opět lépe mužstvo Čkyně, ale to trvalo pouhých 10 minut. Od té doby byly lepší domácí, největší šance domácích přišla v 75. minutě, rána domácího hráče mířila na zadní tyč, kam se skvěle natáhl brankář Čkyně Petr Miklas. Poté to byl opět remízový zápas, ačkoliv se oba týmy snažily, tak dneska ne a ne branku vstřelit. Remízový zápas ukončil rozhodčí Milan Pánek, který utkání zvládl skvěle, jeho asistenti byli Vladimír Marek a František Zloch, delegátem byl Josef Šafránek. Úroveň zápasu byla podprůměrná, dáno také marodkou Čkyně, za kterou musel být na střídačce i trenér Josef Kuneš.

V příštím kole jede Čkyně bojovat o body do Netolic. Záblatí opět doma se pokusí urvat body proti Lhenicím.



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Měli jsme obrovský problém se sestavou, máme zraněné, vykartované, navíc nám na stejno hrál dorost, kterých také bylo poskromnu, takže jsme krom Tůmy nemohly využít ani kluky co za nás pravidelně chodí. Na lavičce byl akorát Friedl a připraveni byli Václav Turek st. a trenér Josef Kuneš st. I přesto jsme jeli do Záblatí s jasným cílem zvítězit. Bohužel se nám to nepovedlo a sehráli jsme průměrný první poločas a podprůměrný druhý, s tím se vyhrávat nedá a remíza, musím sportovně uznat, je po dobrém výkonu domácích spravedlivá. Po podzimu máme 27 bodů, oproti loňsku, kdy jsme měli bodů 14 je to dobrý podzim. Za týden jedeme do Netolic, budeme si určitě chtít zpříjemnit dokopnou a přezimovat s 30 body.



Sestavy


TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - M. Janošťák [-] , J. Nerad [-] (70. V. Sova [-] ) , P. Hrabák [-] (46. M. Kolafa [-] ) , T. Had [-] , V. Janoušek [-] , A. Černý [-] (82. V. Rosenbaum [-] ) , D. Lachkovič [-] , J. Sarauer [-] (79. P. Halounek [-] ) , F. Kolda [-] , M. Grametbauer [-]

SK Čkyně
P. Miklas [-] - M. Chalupa [-] , V. Turek [-] , J. Tůma [-] - L. Toman [-] (71. Š. Friedl [-] ) , J. Děd [-] , M. Gerold [-] , M. Kuta [-] - M. Kuneš [-] , M. Turek [-] - P. Tůma [-]

Hráči zápasu: D. Lachkovič - M. Gerold .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MAREK Vladimír, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.