Branky


38. J. Nerad , 67. J. Nerad - 5. P. Novák , 20. P. Fux , 83. F. Rokůsek , 88. F. Rokůsek
2
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Počet diváků: 70. Rozhodčí: Slepička Vít - ZABILKA Luboš, BARTÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 8. 2016 11:06
Vážený pane Grubere,
z pozice člena odpovědného za složení sestavy budu velmi rád, pokud mi poskytnete prostor pro osobní komunikaci. Velmi rád Vám poskytnu reakci na Vaše zde zmíněné postřehy.

Lukáš Sarauer
lukas.sarauer@seznam.cz
28. 8. 2016 14:52
Tak jsem se byl podívat na Záblatí, které dominovalo v okrese. Chlapci budou muset hodně přidat, aby se v B Klasse udrželi. Neházel bych to na vrub ani tak hráčům, ale i trenérskému štábu. Spousta těch kluků mi prošla rukama. Za první dva zápasy venku dali 2 goly, to docela jde, ale dostali asi 7. Kde je chyba? Logicky v obranné fázi. Přijdu na 3.zápas a oni nastoupí ve stejném složení. Hráč musí pocítit, že za chyby se pyká, aby je příště nedělal. Hrají předpotopní systém s předstoperem, to se hrálo v 90. letech. Hrajte to 4 kusy v lajně. Stopeři: Lukeš - jasná volba a k němu zkusit experimentovat - Janošťák, Lachkovič, Sova, možná i M. Kolafa, který by si to odtrkal, vepředu už to není ono. Nemůže ale určitě druhého stopera hrát nejmenší hráč v okrese Kolda, to je bek. Na druhého beka dejte zkušeného Hálka, který tam nebude vymejšlet, když se mu domluví. Střední záloha a útočník je jasná, tam musí hrát hráči se zkušenostmi z vyšších soutěží, ne ty nekopové co stačili na okres - čili Lachkovič, Had, Janoušek a Jiří Nerad musí hrát čtřčlenou osu týmu ve středu hřiště. Kádr nemáte špatnej, jen to musíte umět taky poskládat. Čus a zlepšete se.