T. Holas 62.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 11:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Chvalšiny porazily Kaplici


Branky


62. T. Holas
0
Chvalšiny podruhé za sebou doma 1:0 vyhrály
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

      Domácí se museli vypořádat s absencí distancovaného brankáře Cáby, za něhož mezi třemi tyčemi zaskočil Zwifelhofer. Naproti tomu hostující trenér neměl k dispozici Januru, Románka, Kebla, Preuslera, Koclíře. Navíc nemohli vypomoci ani dorostenci, kteří ve stejnou dobu hráli své mistrovské utkání na Rudolfově. Úvod střetnutí se odehrával v režii hostů. Už ve druhé minutě po rychle rozehraném trestném kopu se do zakončení dostal Micák, který střílel z hranice velkého vápna, ale jeho křížná střela se mezi tři tyče těsně nevešla. O chvíli později mířil Micák již přesněji, ale Zwifelhofer stačil konečky prstů míč vyškrábnout zpod břevna na rohový kop. V desáté minutě měli hosté výhodu rohového kopu. Marek poslal přetažený centr na zadní tyč kam si naběhl Řepa. Ve skluzu poslal míč na branku a Zwifelhofer s notnou dávkou štěstí míč vytěsnil na tyč, od které se balón odrazil do zámezí. Z dalšího rohového kopu se hosté do zakončení nedostali. Domácí se k prvnímu střeleckému pokusu dostali po čtvrthodině hry, ale přízemní střela Michala Postla skončila vedle kaplické svatyně. O chvíli později se po průniku středem dostal ke střele Podskalský. Tečovaná střela skončila rovněž vedle branky. Po dvaceti minutách hry pěkně zakombinovali hosté. Do akce se zapojil Řežáb, Řepa, Micák po jehož přihrávce střílel z dobré pozice Daniel, ale míč těsně minul bližší levou tyč chvalšinské brány. Po půlhodině hry se odražený míč od napadajícího Fučíka snesl těsně nad břevno kaplické branky. Deset minut před přestávkou se hostům povedla další pěkná akce. Marek na levé straně zakombinoval s Gondekem, po jehož centru zakončoval ve vyložené pozici Řežáb pouze nad branku soupeře. Kdo by tušil, že to bude poslední příležitost hostů nejen v prvním poločase, ale dokonce v celém zápase. Na druhé straně byl v dobré pozici Michal Postl, střelu po zemi Říha kryl. Čtyři minuty před přestávkou obral Podskalský o míč Gondeka, centr si ve vápně zpracoval Fučík, uvolnil se, ale střela se do branky jen těsně nevešla.

Gól a červená

   Po změně stran diváci příliš fotbalové krásy neviděli. Byl to spíše boj s řadou nepřesností na obou stranách. Jediný gólový moment zápasu viděli přítomní fanoušci v 63. minutě střetnutí. Po faulu na Podskalského měli domácí výhodu přímého kopu zpoza velkého vápna z velmi dobré střelecké pozice. K balónu se postavil kapitán Tomáš Holas a střelou pod břevno překonal brankáře Říhu, 1:0. V polovině druhého dějství se po narážečce dostal do šance Decarli, zakončoval střelou po zemi, kterou Říha za svá záda nepropustil. Ve zbývajících minutách se sice hosté tlačili do ofenzivy, ale jejich snaha postrádala přesnost a kreativitu, a tak většinou končila na domácích obráncích. Navíc se deset minut před koncem zcela trestuhodně nechal vyloučit Štrbačka po nebybíravém zákroku na Decarliho. Domácím se podařilo jednobrankový náskok uhájit až do závěrečného hvizdu. Kapličtí tak podruhé v řadě vyšli jak střelecky tak i bodově neprázdno. Naopak Chvalšiny podruhé v řadě doma zvítězily nejtěsnějším rozdílem 1:0.

 

 

Statistiky zápasu: střely na bránu 4:3, mimo 6:7, rohy 8:8, fauly 16:10



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč domácí): Bylo jasné, že to nebude jednoduché utkání. Ale my jsme hráli na velmi dobře. Vzadu jsme byli velmi dobří a co nestihla obrana mel Peťa, který chytal výborně. Jsou to pro nás velice cenné body. Ale zasloužili jsme si je. Chtěli jsme vyhrát a také jsme to dokázali. Chtěl bych pochválit Holiho, který nádherným přímákem rozhodl zápas. A Peťu v bráně, který kaplické útočníky vymazal a opravdu zachytal výborně. Docela se začínám bát o post jedničky!

TJ Spartak Kaplice
Libor Granec (vedoucí mužstva hosté): Podruhé v řadě jsme hráli na půdě soupeře. Museli jsme se vypořádat s absencemi i souběžně hraným zápasem dorostu. Znovu jsme bohužel vyšli naprázdno a to jak gólově, tak i bodově. Pošramocenou reputaci se budeme snažit napravit v následujících domácích zápasech.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Zwifelhofer [-] - M. Babinský [-] , J. Decarli [-] , P. Postl [-] (67. P. Hynšt [-] ) , T. Holas [-] - M. Sadloň [-] (78. J. Fic [-] ) , T. Nymsa [-] , M. Postl [-] , P. Sluka [-] - L. Fučík [-] , P. Podskalský [-] -

TJ Spartak Kaplice
F. Říha ml. [-] - V. Kuchař [-] , M. Hami [-] , J. Gondek [-] , J. Štrbačka [-] - R. Daniel [-] , J. Doubrava [-] , F. Marek [-] , P. Micák [-] (76. J. Fejtek [-] ) - R. Řežáb [-] , J. Řepa [-] -

ŽK: 28. P. Postl , 53. P. Podskalský . ČK: 78. J. Štrbačka .
Hráči zápasu: P. Zwifelhofer , T. Holas .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - SLEPIČKA Vít, PETROUŠEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.