Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:15

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves udolala Chvalšiny


0
Oslabené Chvalšiny padly v Nové Vsi
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól, červená a vyrovnání

   Úvod zápasu vyšel lépe hostům. Domácí se nedohodli a hosté měli výhodu autového vhazování poblíž branky Nové Vsi. Z něj vytěžily Chvalšiny roh. Ve 4. minutě ho v gól přetavil Podskalský, 0:1. Domácím se nedařila kombinace a trvalo jim než se dostali k ohrožení soupeřovi brány. Snad až ve 20. minutě se pokusil neúspěšně překvapit Cábu ze strany Neumann. Klíčový moment zápasu přinesla 38. minuta. Decarli neustrážil Procházku, který se dostal do úniku. Vyběhnuvší Cába pak už nedokázal zabránit střetu s domácím útočníkem. Následovala červená karta a do branky si stoupl střelec jediného gólu Podskalský. Z přímáku pak Nová Ves trefila jen břevno. Dvě minuty nato se po rohu hezkou hlavičkou prosadil Holzer, 1:1. V závěru mohl ještě otočit zápas Procházka, ale přestřelil.

Domácí dokonali obrat

   Ani v deseti nebyly Chvalšiny odevzdaným soupeřem. Nové Vsi dalo hodně úsilí dostat se do dobré šance. V 54. minutě se ke střele před vápnem dostal Procházka. Obstřelil obránce a zamířil přesně k tyči, 2:1. V 65. minutě šel Neumann z boku na kasu a volil podobné řešení. Střela na zadní tyč znamenala změnu skóre na 3:1. Hostům začali v početní nevýhodě postupem času docházet síly. Přesto mohl deset minut před koncem ještě zápas zdramatizovat Fučík, ale mířil jen do Bartizala.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč domácí): Začátek jsme prospali a poměrně rychle jsme prohrávali. Dlouho jsme se nemohli do ničeho dostat. Špatně jsme kombinovali, naše rozehrávka odzadu nebyla dobrá a vůbec celý výkon byl špatný. Hosté byli pořád nebezpeční a my vždy hasili na poslední chvíli.

TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč hosté): Zaprvé bych se chtěl moc omluvit klukům! Vinu prohry beru na sebe, protože jsem opět udělal chybu za kterou ponesu i následky. Věřím, že bychom dnes neprohráli. Byli jsme jasně lepším týmem a Ves z nás měla myslím si i strach. Chtěl bych moc pochválit Podskaláka, který dal gól a pak musel do brány kde chytil další dva. Chci za mě pochválit celý tým za to jak bojoval až do konce, i když to měl hodně těžké. A také musím vyzdvihnout Prochyho, který prostě umí padat jak hruška.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - J. Kohout [-] , E. Janeček [-] , D. Holzer [-] , P. Boháč [-] - Z. Holý [-] , P. Graman [-] , T. Novák [-] , V. Neumann ml. [-] (87. V. Neumann st. [-] ) - R. Procházka [-] , V. Brožka [-] (77. [-] ) -

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - M. Babinský [-] , J. Fic [-] , J. Decarli [-] , T. Holas [-] - P. Sluka [-] (70. P. Hynšt [-] ) , M. Postl [-] , T. Nymsa [-] , M. Sadloň [-] - L. Fučík [-] , P. Podskalský [-] -

ŽK: 24. Z. Holý , 57. J. Kohout , 66. R. Procházka . ČK: 38. P. Cába .
Hráči zápasu: P. Podskalský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Havlík Vojtěch - SVOBODA Jan, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.