Suchdol vydřel nejtěsnější výhru s Loučovicemi


Branky


14. M. Dunaj
0
Po dvou porážkách slaví Suchdol výhru
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí v první půli

   Trochu kuriózní situace nastala ještě před nástupem. Stejně jako domácí gólman Michal Rácik měli i hosté žluté dresy. Proto musel domácí brankář vzít za vděk ještě oranžovým rozlišovákem. Loučovice nehrály špatně, ale gólově to zúročit nedokázaly. Po necelé čtvrt hodině hry přišlo rozhodnutí. Po Bednářově rohu hosté nepohlídali Dunaje a bylo to 1:0. Suchdol mohl navýšit, ale Heřman měl dlouhý pas na dlouhou nohu a špičkou míč nasměroval o kousek vedle. Loučovice byly dál víc než důstojným soupeřem. Ovšem do kabin odcházeli spokojenější domácí a to díky stavu 1:0. 

Druhý poločas bez branek

   Suchdol se snažil přidat pojistku, ale Loučovice svědomitě a poctivě bránil. Po pěti minutách se domácí dožadovali penalty. Hlavní rozhodčí Slepička však jejich volání nevyslyšel. Ve druhé půli se na hřišti začalo více jiskřit což dle obou soupeřů hlavní arbitr příliš nezvládl. V 70. minutě centroval Jakub Záruba, ale velkou šanci zmařili hosté odkopnutím míče z brankové čáry. Hosté se v závěru pustili do útoku, domácí však těsné vedení dokázali uhájit. Naopak pět minut před koncem pálil střídající Štěpánek poblíž penaltového puntíku vedle. Suchdol čeká v příštím kole zápas na půdě lídra soutěže v Trhových Svinech. Naopak Loučovice doma přivítají zatím poslední Vyšší Brod.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér domácí): Po těžkém boji jsme vydřeli výhru. Byli jsme lepší, měli šance, ale nedokázali je prosadit. Kdyby se nám povedlo vstřelit druhý gól bylo by asi skóre vyšší. Smekám kloub před Loučovicemi, které mě mile překvapily a hrály dobře. Naopak rozhodčí byl zoufalý a ve druhé půli otočil proti nám. Nevím jestli je to nějaká averze vůči suchdolskému fotbalu. Po pěti minutách jsme měli kopat jasnou penaltu. Ve druhém poločase jsme měli asi dvacetiminutový výpadek kdy jsme hráli křečovitě, ale i tak měli zápas pod kontrolou. Musím pochválit celý tým za bojovnost. Hráčem zápasu volím Matějčka. Je to starší kluk jenž nyní kope za béčko, i když před tím působil v áčku.

Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér hosté): Přiznám se, že i když jsem tu za svůj život potřetí (dvakrát jako hráč), tak podmínky na I.B jsou tu otřesné. Utkání bylo i díky terénu a sudímu hodně ostré, na druhou stranu nebudeme si někde nechat dávat naložit. Dobře zápas odehrálo střední trio Kališ, Černý, Dudla, které pokrývalo celý střed hřiště a doplňovalo Tomana na hrotu. Tým šlapal, jen alespoň to vyrovnání chybělo. Nejvíce se tentokrát líbili bek Kuba Tóth, který v 17 letech patří stabilním hráčům mužů.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Slepička Vít - LEIŠ Filip, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.