T. Holas 26.
1:2
(1:1)
9. E. Koršala
70. S. Budík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 12:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny nestačily na Frymburk


Branky


26. T. Holas - 9. E. Koršala , 70. S. Budík (p.)
0
Frymburk využil zaváhání Nové Vsi a minimálně týden se může vyhřívat na čele
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle

   Zápas tápajících Chvalšin a ambiciózního Frymburku se dal označit jako malé derby. Hra plynula spíše mezi vápny a rozložení sil působilo vyrovnaně. Už v 7. minutě dobře zasáhl proti Rillichovi Cába. Jen o dvě minuty později už se hosté prosadili. Po centru od rohového praporku balon nikdo z hlavičkujících hráčů netrefil, ale míč doputoval až ke Koršalovi, který otevřel skóre, 0:1. Navýšit mohl znovu Rillich, ale Cába zneškodnil. Domácí byli vyrovnaným soupeřem a zaslouženě vyrovnali. A to, když roh Fučíka umístíl do sítě hlavou kapitán Holas, 1:1. S tímto výsledkem se také odcházelo do kabin.

Rozhodnutí a červená před koncem

   Druhou půlku začaly aktivněji Chvalšiny. Jmenovitě Podskalský a Fučík, ale na poslední domácí výprask Vyšáku navázat nedokázali. Po hodině hry nevyužil šanci skórovat znovu Podskalský. V 70. minutě centroval nebezpečný Rillich a přes gólmana domácích hlavičkovali, Fic zamezil brance rukou na čáře a kopala se penalta. Budík se štěstím proměnil a bylo to 1:2. Velkou příležitost k vyrovnání měl v 75. minutě po přesném pasu Lamače Hynšt, ale překonaného Wudyho zaskočili na brankové čáře obránci. Ve druhém zápase po sobě obdržel Frymburk červenou. To, když byl v 85. minutě podruhé žluté trestán sudím Leišem jenž sečetl řeči a zdržování hry a Malák se poroučel pod sprchy. Zbytek zápasu se odehrál v emocích avšak bez branek a tak Frymburk minimálně přenocuje na samé špici tabulky.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč domácí): My jsme šli na hřiště mírně oslabení. Chybělo nám 5 klíčových hráčů, ale to nebyl náš hlavní problém. Opět jsme nevyužili naše šance, které mohli skončit brankou. Druhý poločas nás Frymburk přehrál, ale do druhé půle jsme vstoupili jistější a nepustili jsme soupeře skoro k ničemu. Tahle prohra mě hodně mrzí, protože jsme nebyli horším týmem. Chtěl bych pochválit mladého hlavního sudího, který zápas zvládl, i když nějaké malé chybky tam byly, ale nebál se písknout penaltu ani udělit červenou kartu. Chtěl bych pochválit všechny kluky za bojovnost. Nechali jsme na hřišti všechno. Vyzdvihnout bych chtěl Peťu Hynšta, který po příchodu na hřiště hru velmi oživil a byl vidět. Mohl dát i gól jenž bohužel nepřišel. Ale to se prostě stane. Hráči zápasu, Cába a Hynšt.

FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč hosté): Hrál se poměrně vyrovnaný zápas. Hrálo se především mezi vápny, ale šance byly k vidění na obou stranách. Penaltu jsme proměnili se štěstím. Pak jsme také dostali přísnou červenou. Je to pro nás šťastná výhra. Pochvalu zaslouží mladík Antl jenž nastoupil na pravém beku snad poprvé a zhostil se toho s přehledem.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - T. Holas [-] , J. Decarli [-] , M. Kamenský [-] , R. Čarek [-] - P. Sluka [-] (46. L. Lamač [-] ) , M. Postl [-] , P. Zwifelhofer [-] (31. P. Hynšt [-] ) , J. Fic [-] (71. M. Matoulek [-] ) - P. Podskalský [-] , L. Fučík [-] -

FC Šumava Frymburk
P. Wudy [-] - D. Antl [-] (75. V. Tomka [-] ) , F. Fatura [-] , K. Malák [-] - T. Kaňa [-] , M. Račák [-] , P. Tichovský [-] (63. F. Malina [-] ) , D. Račák [-] - E. Koršala [-] , J. Rillich [-] , S. Budík [-] -

ŽK: 56. P. Hynšt , 60. P. Podskalský - 43. K. Malák . ČK: 85. K. Malák .
Hráči zápasu: P. Cába , P. Hynšt - D. Antl .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.