Chvalšiny rozstřílely Vyšší Brod


Branky


0
Vyšší Brod dostal znovu devět
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas o třídu

   Zápas Chvalšin s Vyšším Brodem byl soubojem týmů ze spodu tabulky. Přesto nabídl divákům mnoho fotbalového. Už v 6. minutě se po faulu na Fučíka zhostil přímáku Sluka a mířil přesně, 1:0. Tři minuty nato nakopával z vlastní půlky míč Decarli. Mladík Šesták balon zřejmě podcenil a Fučík se mohl radovat, 2:0. Krátce nato Šesták střídal. V 17. minutě hostující gólman jen vyrazil střelu Nymsy a Podskalský s přehledem zvyšoval už na 3:0. Ve 25. minutě se hosté vrátili do zápasu. Kdy přihrávku z pravé strany na malém vápně pohodlně uklidil do sítě hostující kapitán Krauskopf, 3:1. Třígólový náskok si domácí vzali zpět pět minut před odchodem do šaten. To si Nymsa udělal kužely z hostujících obránců a obstřelil hostujícího brankáře, 4:1.

Brankostroj i ve druhé půli

   Druhá půle se nesla v podobném duchu možná jen Chvalšiny držely otěže zápasu ještě pevněji. Druhá gólová přihrávka Decarliho a druhý zásah Sluky znamenal vedení 5:1. V 64. minutě všem unikl Fučík, vyhnul se gólmanovi a upravil na 6:1. Ani ne za deset minut přistál centr k nohám čerstvě střídajícího Fice a bylo to už 7:1. V 80. minutě se dočkal i dvorní nahrávač Decarli jenž z přímého kopu se štěstím skóroval, 8:1. Chvašiny ve druhé půli prostřídaly lavičku a dočkal se i druhý náhradník, který pečetil na konečných 9:1. To v samém závěru zužitkoval Zwiefelhoferovu přihrávku Hynšt.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč domácí): Šli jsme do zápasu s jediným cílem a to vyhrát. Sám jsem nečekal takovýhle výsledek, ale Vyšáku se prostě nedaří. My jsme tentokrát potrestali všechny chyby soupeře a dali vše co jsme mohli. A chtěl bych poslat vzkaz Tomáši Slepičkovi: Dnes měl ten blbý trošku víc štěstí, ale myslím si, že zápas blbý s pitomým se hraje dnes v Dřítni. A těším se až 16.10. Přijedete k nám na Old Tre! Hráči zápasu jednoznačně Sluka a Fučík.




Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.